Diskuse s wikipedistou:85.207.10.90

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete něco dozvědět o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Wikipedie:Vítejte ve Wikipedii. Děkujeme.

Zdravím, wikipedie sice není poradna, ale malinkatá výjimka neuškodí, myslím že odpověď je Kvartet, ale upozorňuji, že v oblasti hudby nejsem odborník:-)) --Horst 09:57, 4. 2. 2007 (UTC)

Lednáček říční[editovat zdroj]

Váš příspěvek v hesle Ledňáček říční jsem odstranil a provedl obnovu původní verze. Text vašeho příspěvku pochází z tohoto zdroje. Pokud jste autor/autorka tohoto textu, je vše v pořádku. V opačném případě se jedná o porušení autorského práva a takový text tudíž do Wikipedie nepatří. Pakliže jste autorem/autorkou, jasně to při vkládání do Wikipedie uveďte do shrnutí editace. Uvedeným textem pak rozšiřte původní článek tj. nepřepisujte jej celý svou verzí. Díky a těšíme se na další příspěvky. --Pavel Cvrček 14:56, 24. 2. 2007 (UTC)