Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:78.80.3.224

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

Doporučuji vám k prostudování, co se rozumí na Wikipedii nezaujatým úhlem pohledu. Rozhodně to neznamená plošné odstranění všech hodnotících i nezávislých zdrojů a přeměna článku v jednostranný propagační text. Článek by naopak měl být stavěn hlavně na nezávislých zdrojích a i na jejich základě informovat o všech významných úhlech pohledu na subjekt článku. Chápu, že časopis Milujte se! je na hranici encyklopedické významnosti, a proto je o jeho nezávislá hodnocení nouze, takže místo renomovaných literárních kritiků či religionistů se k němu (nepočítám-li vydavatele a distributory) vyjadřují jen amatérští internetoví publicisté, ale tím spíš by neměly být zdroje z článku odstraňovány. --ŠJů 23. 1. 2011, 04:54 (UTC)


reakce na ŠJů Z pozice vydavatele českého časopisu Milujte se! jsme z textu v minulosti smazali nepravdivé informace. Podobně dnes upravujeme lživé a manipulující pasáže.