Diskuse s wikipedistou:31.47.105.24

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele MrJaroslavik v tématu „Dotaz

Dotaz[editovat zdroj]

Zdravím, napsal jsem svůj první wiki článek ale až ke konci psaní mě došlo že jsem si měl archivovat zdroje :-/ Zkoušel jsem to pak dozdrojovat zpětně, ale jelikož je toho dost z ruskojazyčných stránek tak se mi to úplně nedaří (překlad do češtiny mi šel daleko lépe i díky různým translatorům). Nevím co teď s tím, věnoval jsem tomu docela dost času a nejsem si jist zda to mohu zveřejnit, protože to nejspíš porušuje dost zdejších pravidel. Poradí někdo?-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 31.47.105.24 (diskuse)

Zdravím, nejdříve si prosím založte účet, poté článek uložte ve vašem jmenném prostoru (Wikipedista:<uživatelské jméno>/<název článku>) .
Pak se na to můžeme podívat, s pozdravem —— MrJaroslavik (diskuse) 25. 7. 2019, 00:49 (CEST)Odpovědět
Proc je prosim dulezity ucet? Bez uctu se stranka neda vytvorit? Diky za odpoved.
Zdravím, samozřejmě Wikipedia je založena na tom, že ji mohou editovat všichni, i nepřihlášení, ale při založení účtu máte jisté výhody, a nemusíte zadávat žádné osobní údaje, jen email. Pokud si ho založíte, tak můžete založit vaše vlastní Pískoviště (pokusný, přípravný článek, kde můžete editovat) , poté případně zkopírovat text a vložit do článku. Kdyžtak se dále ptejte. S pozdravem —— MrJaroslavik (diskuse) 25. 7. 2019, 11:12 (CEST)Odpovědět
Omlouvam se, ale ja stale nechapu jak mi prihlaseni pomuze s mym problemem, tedy ze uz mam clanek vytvoreny (je prvni a tedy zcela jiste neni bez chyb) jen ho nemam odzdrojovany. Vlatni piskoviste mi prece ty zdroje nijak nevygeneruje, nebo ano?-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 31.47.105.24 (diskuse)
Dobře, pokud nechcete, nemusíte :). Můžete mi poslat odkaz na ten článek? S pozdravem --MrJaroslavik (diskuse) 26. 7. 2019, 00:06 (CEST)Odpovědět
https://drive.google.com/file/d/1UOaDJ3lbUybqFTRWBx4cpxQmZ2uZFys_/edit -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 31.47.105.24 (diskuse)
UPDATE: Aha, tak ted koukam ze zatimco jsem se s tim od leta 2017 ve volnych chvilich patlal, tak uz ten clanek nekdo vytvoril....-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 31.47.105.24 (diskuse)
Můžete svůj článek sloučit s tím, co už existuje. To není problém, podobné věci se stávají ;). --Martin Urbanec (diskuse) 26. 7. 2019, 21:19 (CEST)Odpovědět
To chapu, ale problem ze tam nemam ty zdroje zustava :-/ -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 31.47.105.24 (diskuse)
Dobry den, omlouvam se ze zase obtezuji, ale stale jsem nedostal odpoved na otazku co s mym wiki clankem bez zdroju. Pomuze nekdo prosim? diky -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 31.47.105.24 (diskuse)
Dobrý den, jelikož Wikipedie stojí na pravidlu ověřitelnosti, tak doplnit zdroje :-). Obcházet pravidla Vám bohužel nikdo nepomůže. --Martin Urbanec (diskuse) 1. 8. 2019, 01:26 (CEST)Odpovědět
Prectete si prosim prvni odstavec teto diskuse pokud jste ho necetl. Pokud jste ho nepochopil tak pak si ho prectete jeste jednou. Pokud mate stale problem s pochopenim zanru toho odstavce tak vezte, ze se jedna o prosbu o pomoc a ne nejake "obchazeni".
Formulace pana MrJaroslavika "muzeme se na to podivat" me naplnila optimismem ze situace muze byt nejak resitelna i pres nedodane zdroju. Vyzadal si odkaz na text a pak se uz bohuzel neozval, ale treba je na dovolene.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 31.47.105.24 (diskuse)
Zdravím, omlouvám se, že jsem neodpověděl, stránku jsem si nedal do sledovaných... A teď k věci.. Můžete se kouknout na článek na Ruské Wikipedii. Ten je celkem dost ozdrojovaný. Asi 75 referencí :). S pozdravem --MrJaroslavik (diskuse) 7. 8. 2019, 03:24 (CEST)Odpovědět

Diky, to me nenapadlo! A muzu je tam praskat tak, jak jsou na te ruske nebo je jeste nejak overovat? Myslim jestli splnuji jakasi kriteria duveryhodnosti nebo neco takoveho jsem cetl ve zdejsich pravidlech.