Diskuse s wikipedistou:217.29.8.9

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. S přáním pěkného dne --Mercy 7. 12. 2011, 14:13 (UTC)


Moc to nechápu - proč je na wikipedii např. http://cs.wikipedia.org/wiki/Pixmac ? Zrovna Pixmac je konkurence Fotky&Foto a také tu má stránku. Mám to chápat tak, že nadržujete jen některým firmám?

Wikipedie není místo pro konkurenční boj. Nelze argumentovat encyklopedickou významností u nějakého článku článkem jiným. Jsou Fotky&Foto významné podle WP:2NNVZ? --Elm 7. 12. 2011, 16:34 (UTC)


Stačí si do Google zadat "fotky-foto.cz" . Za těch několik let existence bylo už o Fotky-foto napsáno dost. Jak v blozích, tak i na fórech. Každopádně mi nepřipadá, že by Pixmac měl nějak znatelně lepší "encyklopedickou důležitost" - také o něm píšou jen blogeři a lidé na fóru a sem tam IT web ( což o Fotky-foto píší také ).

Ten Miton také nechápu. Víte, kolik je v ČR firem, které dělají weby ? Já si také můžu sehnat články a odkazy na webech, že by jste jukali. A nemáte ani šanci dokázat, že jsem ty články nenapsal. Stejně jako já nedokážu Mitonu, že si tu reklamu nezaplatil... Prostě v tomto posuzování máte podle mě metodické nedostatky. --217.29.8.9 7. 12. 2011, 17:09 (UTC)

Stačilo napsat, že nemáte 2NNVZ. --Elm 7. 12. 2011, 19:49 (UTC)

Diskuse:Josef Lada[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Diskuse:Josef Lada fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. — Loupežník (diskuse) 16. 9. 2012, 17:27 (UTC)

Portál:Itálie[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Portál:Itálie fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii.--Byrnjolf 16. 10. 2012, 13:35 (UTC)