Diskuse s wikipedistou:146.102.110.64

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nepřidávejte laskavě do Wikipedie komerční odkazy (či odkazy na vaše soukromé stránky). Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu, ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování obsahu namísto přidávání odkazů je však samozřejmě vítáno. Děkujeme za pochopení. --Tlusťa 08:59, 22. 2. 2007 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Letuška (prodejce letenek), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

Stránku jsem smazal, protože její text je shodný s několika zdroji (např. http://www.asiana.cz/o-nas.php), navíc Wikipedie není prostorem pro reklamu. --Tlusťa 09:08, 22. 2. 2007 (UTC)

Ze stejných důvodů jsem tu stránku smazal i dnes. Přestaňte prosím tento text vkládat. --Tlusťa 09:39, 22. 3. 2007 (UTC)
Opět jsem smazal onen spam, který byl částečně tvořen zkopírovaným chráněným textem z jedné webové stránky. Protože se nejednalo o první případ (viz výše), blokuji dočasně tuto IP adresu, která je přidělena jednomu konkrétnímu uživateli (jak lze zjistit z DNS) na koleji VŠE. Wikipedie není prostředkem pro šíření reklamy, respektujte to, prosím. --Luděk 05:49, 19. 4. 2007 (UTC)