Diskuse s wikipedistkou:Janoucha

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Indukovaný vlastní antigen[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Indukovaný vlastní antigen. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Knuck 1. 11. 2013, 21:18 (UTC)

Dobrý den, ráda bych článek rozšířila, ale po pravdě řečeno nevím jak. Ráda se budu podílet na další práci na tomto článku, pokud mi to bude umožněno. Děkuji za upozornění.

Dobrý den, nikdo Vám určitě nechce bránit v práci na tomto článku. Nicméně článek musel byl smazán, protože nesplňoval výše uvedená kritéria. Máte-li nyní zájem na článku pracovat, můžete kliknutím na tento odkaz Indukovaný vlastní antigen článek znovu založit (a začít psát znovu 'od začátku'). Pokud byste ale chtěla obnovit text, který už jste do článku dříve napsala, napište prosím na Wikipedie:Nástěnka správců a správci by měli článek obnovit. Pokud by Vám nebylo ještě něco jasné, napište. :-) S pozdravem --Knuck 15. 11. 2013, 12:53 (UTC)