Diskuse ke kategorii:Wikipedie:Loutkové účty

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Smysl kategorie a podkategorií[editovat zdroj]

Jaký mají tyto kategorie smysl? Proč se tu nálepkuje na základě domněnek? Pokud by tyto kategorie plnil jen CheckUser na základě případů prokázaných technickými prostředky, tak bych nic nenamítal, ale takto se mi to nelíbí. Ne, nejde mi o toho jednoho Loupežníka, kde je jen shoda nicků s mým, ale spíše mi jde o MiroslavaJosefa, ty účty v té jeho kategorii přispívají či přispívaly konstruktivně. A i kdyby ne, tak to na věci nic nemění. Takových bylo a bude. — Loupežník (diskuse) 17. 7. 2012, 20:54 (UTC)

Já ho klidně nechám prověřit. A pokud se to potvrdí, budu očekávat sankce za obcházení bloku (a že to, dle mého, nebylo poprvé) a vás vyzvu při výročním měsíci na potvrzení, mimo jiné za podporu a adorování největšího odpuzovače nováčků na cs wiki. --Lenka64 (diskuse) 17. 7. 2012, 21:03 (UTC)
Asi bych se zde k tomuto tématu měl vyjádřit. Kategorie je nesmyslná už toho důvodu, že Wikipedie umožňuje založit uživateli účtů kolik chce (a není to považováno za nic zakázaného - tedy alespoň pokud vím). Takže momentálně mám založeno asi 20 loutkových účtů - nikdy jsem se tím nijak netajil, neboť, jak píše kolega Loupežník, jsem Wikipedi nijak úmyslně nevandalizoval. Chci tím jenom říci, že vymýšlení nových uživatelských účtů je pro mne osobně jistý druh zábavy. Pokud tedy někdo opravdu chce strávit léta tím, že do této kategorie bude zapisovat stále nové a nové a nové účty, prosím, je to jeho volba a jeho gusto - nicméně pro mě osobně je takovéto počínání pouze k smíchu. ** Nikdy jsem se netajil tím, že mám k tzv. "komunitě" Wikipedie velmi vážné osobní výhrady, které stále přetrvávají a poslední dobou stále sílí. Je docela možné, že tento diskusní příspěvek je můj opravdu poslední pod mým původním účtem - natolik je moje znechucení prostředím Wikipedi silné ukáže až čas. Takže přeji Vám všem dobrou zábavu vespolek. ** Mohli by jste uspořádat soutěž v tom, kdo odhalí více mých loutkových účtů, alespoň by zde byla nějaká legrace. Přeji krásný letní, i když deštivý, večer. MiroslavJosef (diskuse) 17. 7. 2012, 21:07 (UTC)
Nevím, na co si tu hrajete...každý může mít loutek kolik chce, ale nesmí se zneužívat v hlasování, diskuzích a obcházet bloky. --Lenka64 (diskuse) 17. 7. 2012, 21:17 (UTC)
(s editačním konfliktem) @Lenka64: Už se bojím. :))) Hlavně se těším na odpověď, až se pak budu ptát, jak toto zastrašování s totalitním nádechem z vaší strany a „zákaz“ zájmu o konkrétní osobu zdůvodněný negativními vlastnostmi té osoby souvisí s výkonem funkce správce. :D
Pokud je podezření, že byl účet použit k obcházení bloku, je dobré požádat o ověření ihned. Smysl věšení domněnkové kategorie dávno poté, co blok vypršel, mi stále uniká. Stejně jako příp. dodatečné ověřování s „křížkem po fůnuse“. — Loupežník (diskuse) 17. 7. 2012, 21:18 (UTC)
Tak to bylo celkem jasné, že jakmile MiroslavJosef dostane blok, začne loutkařit. A opravdu nesedím na RC tak moc, abych okamžitě zaznamenala, kdo doplňuje apostrofy a zakládá rozcestníky. Tak mu ji smažte a pochvalte ho, jak je šikovný. :) --Lenka64 (diskuse) 17. 7. 2012, 21:31 (UTC)
Jenom upozorňuji (to pro Vaši "komplexní" informaci), edituji z celkem 3 různých IP adres, někdy i každý den. Dvě jsou notoricky známé (i když ta domáci se čas od času mění), jako je třeba právě tato, tu třetí zde ale doposud vůbec nikdo nezná! Takže přeji dobrou zábavu podruhé ** Miroslav Josef Kozák 89.103.214.44 17. 7. 2012, 21:25 (UTC)
Prosím vás, na všem tom je zajímavá maximálně ta nutkavost, která vás nutí editovat během bloku a ještě se tím chlubit...bože. --Lenka64 (diskuse) 17. 7. 2012, 21:34 (UTC)
Pokud se z loutkových účtů nebudete dopouštět osobních útoků, odrazovat od příspívání nováčky a hrubě arogantně reagovat na dotazy jiných wikipedistů, mějte si třeba na každý den nový uživatelský účet. Když je to pro vás jistý druh zábavy a baví vás to... Nutno uznat, že vaše uživatelská jména jsou svým způsobem vtipná, obzvláště ten poslední mě pobavil. --Jowe (diskuse) 18. 7. 2012, 12:08 (UTC)
Pokud je Wikipedista:Holubička loutka Wikipedista:MiroslavJosef, tak tady předvádí ukázkové zneužití loutky: Jedním účtem podporuje názor druhého účtu. --Tchoř (diskuse) 18. 7. 2012, 12:40 (UTC)
Jestli je? Inu, sem jsem se náhodou dostal poté, co jsem si všimnul takového nicmoc rozcestníku založeného Holubičkou, kdy mě napadlo podívat se na další příspěvky a když jsem v nich viděl třeba takové „nejsme obchodní katalog na kompostéry“, šel jsem se podívat, jestli je MiroslavJosef zablokovaný, že edituje pod loutkovým účtem, a s překvapením jsem viděl jeho editaci tady. Takže asi tak. :-) Ale jinak jsem smysl téhle kategorie taky nikdy moc nechápal. --Mormegil 12. 9. 2012, 13:16 (UTC)