Diskuse ke kategorii:Kosmické dopravní prostředky

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Prozatím je zařazeno duplicitně jak v kategorii Umělá kosmická tělesa, tak přímo v kategorii Kosmonautika. Jakmile bude v diskusi Wikipedie:WikiProjekt Kategorizace kosmonautiky rozhodnuto, že bude kategorie Kosmické dopravní prostředky trvale zařazena pod Umělá kosmická tělesa, bude možno odkaz na kategorii Kosmonautika smazat.

Kosmické dopravní prostředky jsou zařazeny nejen do kategorie Dopravní prostředky, ale zároveň navíc i do o stupeň nižší kategorie Letadla. Důvodem této mimořádnosti je, že některé z kosmických dopravních prostředků spadají pod méně běžnou širší definici pojmu Letadlo, takže by bylo dobré, aby pod kategorií Letadla byly k nalezení. --ŠJů 03:30, 27. 11. 2005 (UTC)

Byl bych spíše pro to, aby v kategorii letadla byly jen přímo ony mimořádnosti a ne celá kategorie. --Postrach 07:16, 27. 11. 2005 (UTC)

Měl bych výhrady i k zacyklení kategorií Kosmické dopravní prostředky -> Umělá kosmická tělesa -> Kosmické dopravní prostředky. Opět navrhuji rozpojit kategorie a udělat odkazy z překrýbvajících se termínů do obou --Postrach 07:16, 27. 11. 2005 (UTC)

Orbiter Space Simulator[editovat zdroj]

Takhle ne :-). Je třeba napsat článek Orbiter Space Simulator a ten příslušně zakategorizovat. --Radouch 18:03, 13. 12. 2005 (UTC)

Ani takhle ne :-). Je třeba zapsat příslušnou kategorii do článku, který je třeba mimochodem upravit do encyklopedičtějšího stylu. Když chvíli počkáte, tak to provedu (tu kategorizaci), ale můžete to zkusit dle nápovědy sám či to třeba udělá někdo jiný. --Radouch 18:38, 13. 12. 2005 (UTC)