Diskuse ke kategorii:Údržba:Články ke sloučení

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jsem proti prejmenovani, prijde mi, ze to nema zadny prakticky vyznam, kazdemu je jasne, ze sem ma nacpat i kategorii. --Vrba 13:14, 23. 3. 2007 (UTC)

Že každému je jasné, že je tato kategorie pojmenovaná chybně (stejně jako několik dalších) není důvod k tomu, aby byl na základě názoru jednoho člověka smeten návrh na přejmenování ze stolu. --ŠJů 21:46, 7. 4. 2007 (UTC)

Nikoli, behem mesice jste neziskal jediny hlas, ktery by Vas podporil. Take mohu rici, ze je kazdemu jasne, ze to tak byt nema. Jenze to neni pravda vetsine je to jedno, jenze neni duvod ke zmene. --Vrba 22:03, 7. 4. 2007 (UTC)

Toto skutečně není věcná argumentace. --ŠJů 23:23, 7. 4. 2007 (UTC)

Ale rozumejte veci se tu presouvaji na zaklade vetsinove podpory, kdyby sem napsal jeste jeden clovek, ze je pro a nikdo nepodporil muj nazor, tak to soupnu, ale takto je cerny petr u Vas. IMHO to nic neprinese, proste nevidim k presunu duvod. --Vrba 23:26, 7. 4. 2007 (UTC)

Pokud zjevná nepřesnost nebo dokonce chybnost pro Vás není důvodem, tak se s Vámi opravdu diskutovat nedá. Pokud je něco věcně docela přesně a jasně zdůvodnitelné, tak k tomu přece nebudeme svolávat nějaké tábory lidu. Vy jste zatím neuvedl ani jediný věcný argument proti, zato šablonu s návrhem jste opakovaně odstranil nejen bez jakékoliv podpory ostatních, ale i bez opodstatnění. Ale teď už je to jedno, vyřešilo se to jinak. --ŠJů 23:46, 7. 4. 2007 (UTC)

Myslim, ze se Vam podarilo najit lepsi reseni. Dekuji --Vrba 00:12, 8. 4. 2007 (UTC)

údržba:Slučování[editovat zdroj]

Jsem proti z toho důvodu, že zatímco sloučení dvou článků je práce pro člověka (udělat kompilát obou článků, smazat duplicitní část, přeformulovat, přesměrovat), slučování kategorií je spíše práce pro roboty případně cvičenou opici. JAn (diskuse) 15. 12. 2013, 20:22 (UTC)

tyto dve se ovsem nijak vzajemne ani nevylucuji, ani neovlivnuji, dokonce se (v jedine) kategorii stale vypisuji oddelene, nahore a dole. A co dela jeden clovek s clanky, muze se tak inspirovat i pro pomoc s kategoriemi, kdyz to vse uvidi na jednom miste. --Franta Oashi (diskuse) 16. 12. 2013, 00:39 (UTC)

Další důvod - dva oddělené kategorizační stromy pro kategorie a články, pokud budsou sloučeny, oba stromy se nabourají. JAn (diskuse) 16. 12. 2013, 07:28 (UTC)

Nejake "nabourani" tu podle men nenastane, navrhuji prece slocit jen tyto dve, ne vsechny podobne obecne.
Ale tohle neni priorita, navrh na slouceni techto kategorii tedy zase stahnu... At neprudim prilis. --Franta Oashi (diskuse) 17. 12. 2013, 02:07 (UTC)
Dovoluji si upozornit, ze kdyz uz se stahuje/revertuje jakykoli navrh na slouceni, ze se musi odebrat oba: Slucovani je parova operace, navrh ma viset v obou tech zucastnenych clenech. A proto se ma z obou i odebrat. (jinak ja treba cizi takove navrhy "uvedene jen v jednom", kdyz na nejaky prijdu, reciprocne doplnuji i do druheho... Tak aby se tu pak tento, byt uz jednou stazeny, neobjevil znovu, jako doplnek z toho druheho nestazeneho - treba je nekdo "reciprocne" doplnuje take?)
Asi by na overovani opravdu-paroveho pouziti parove-slucovaci sablony sel napsat robot. Urcite sel... --Franta Oashi (diskuse) 17. 12. 2013, 02:12 (UTC)
Napsat by určitě šel, ale kdo ho napíše?
Já netvrdil, že návrh je zamítnutý (i když jeho stažení vítám). Já to odstraňoval hlavně z důvodu, že přísluná šablona řadila kategorii sama do sebe, tedy Kategorie:Údržba:Kategorie ke sloučení byla touto šablonou vložena do Kategorie:Údržba:Kategorie ke sloučení. JAn (diskuse) 17. 12. 2013, 06:00 (UTC)