Diskuse k Wikipedii:Diskuse o smazání/Portál:GTA

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Poznámka - "a zejména pokud je portál nefunkční" - to ani tak pravda není a existují argumenty, proč by to pravda být ani neměla. Palu 5. 7. 2010, 11:55 (UTC)

Já tam žádnou souvislou aktivitu několik let neviděl, tedy pokud se neúčelná a nevzhledná směs pár tabulek a nahodilých odkazů, se kterou se roky nehnulo, dá vůbec nazývat portálem. Spíše se z toho postupem času stal (s omluvou zakladateli portálu) jen nepořádek bez jakékoliv přidané hodnoty. --Wespecz 5. 7. 2010, 12:06 (UTC)
S tím souhlasím, já spíš myslel to, že mrtvý portál se automaticky nerovná nepotřebný portál. Záleží na tom, jestli má ten portál právě nějakou přidanou hodnotu. Palu 5. 7. 2010, 12:08 (UTC)
Tu má právě, myslím, zápornou. Nic, co bylo na portálu, nebylo již obsaženo v článcích (pokud nepočítám těch pár zajímavostí, které byly ověšeny šablonami {{Fakt}}. Naopak nám takový portál jen odrazuje čtenáře. Pokud by se někdo někdy chtěl do portálu znovu pustit a chtěl by jako základ využít právě dříve smazané, pak právě kouzlo softwaru Wikipedie je, že mazání neznamená trvalou ztrátu, ale pouze znepřístupnění. Cokoliv tedy může být: 1) obnoveno na žádost se šablonou UU 2) zkopírováno správci na něčí soukromé pískoviště. --Wespecz 5. 7. 2010, 12:13 (UTC)
Však říkám, že souhlasím :-) Palu 5. 7. 2010, 12:16 (UTC)