Diskuse k Wikipedii:Diskuse o smazání/Šablona:Boney M.

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Poznámky k vyhodnocení[editovat zdroj]

Dobrý den, rád bych se zeptal, jak toto uzavření reflektuje zjevný konsensus v diskusi, jakým způsobem jsou argumenty dvou wikipedistů, kteří byli pro smazání, pádnější než těch požadujících smazání?

Navbox neslouží jen k navigaci. Jeho využití je podstatně širší:

  1. I červený navbox poskytuje celkový přehled o tématu tak, jak to kategorie nedokážou, protože ty řadí jen podle abecedy a není v nich vše na jednom místě. Navboxy řadí věci podle rozmanitých kritérií, které se nejvíce hodí, řadí je do skupin atd.
  2. Červený navbox v neposlední řadě pomáhá wikipedistům, i těm potenciálním, co je třeba založit zamodřit atd. To také kategorie nedokážou. Sám nejčastěji zakládám články právě dle navboxů.

--Loupežník 9. 9. 2011, 14:29 (UTC)

Můj komentář:
  • zakomentování šabl. nebylo vůbec v diskusi projednáná (neexistuje koncensus pro takové řešení)
  • pokud jde o odkazování, měla by tedy být šablona odstraněna z článků,
  • kolega IP měl a mohl hlasovat (navrhnout dané řešení); pokud ho provedu takto, nezdá se mi uzavření transparentní
  • otázka k uzavření: jde o uzavření předčasné nebo řádné (nevím, v IRC není vidět odky do kdy diskuse běžela). --Wikipedista:BobM d|p 9. 9. 2011, 14:35 (UTC)

Zakomentování jsem revertoval, takové řešení nemá žádný význam, to už se šablona mohla rovnou smazat. JAn 9. 9. 2011, 14:37 (UTC)

@Jan mohl bys tedy uzavření revertovat? Myslím, že diskuse může být rovnou obnovena. --Wikipedista:BobM d|p 9. 9. 2011, 14:39 (UTC)

Toto uzavření AfD mě doslova šokovalo, konsensus pro zachání je tak jasný, že jsem považoval za zbytečné svůj názor do diskuse napsat. Je to další velmi problematické uzavření AfD kolegou Ioannem Pragensisem. Naposled to bylo toto AfD, kde je uzavření v rozporu se skutečností. AfD tímto ztrácí svou vážnost a stává se z něho fraška. Myslím, že za těchto okolností by kolega IP měl zvážit další setrvání ve funkci správce nebo se alespoň zdržet uzavírání dalších AfD. --Jowe 9. 9. 2011, 14:47 (UTC)

@Jowe: Myslím, že můžeš rovnou revertovat. Uzavření není transparentní a kolegovo uzavírání byl měl řešit ŽOK. --Wikipedista:BobM d|p 9. 9. 2011, 14:49 (UTC)

Revert uzavření[editovat zdroj]

Uzavření jsem revertoval. Žádám správce aby budto diskusi přehodnotili a korentně uzavřeli nebo ponechali k dalšímu jednání. --Wikipedista:BobM d|p 9. 9. 2011, 15:11 (UTC)