Diskuse k Wikipedii:Šablony/Pahýly/abecední přehled

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Existuje nějaký důvod, proč tohle uchovávat? --Mormegil 2. 7. 2012, 14:06 (UTC)

Důvod je uveden v šabloně na začátku. Existuje nějaký důvod proč to mazat ? --Jowe (diskuse) 2. 7. 2012, 14:14 (UTC)
Že je to k ničemu a nikdy se nic takového neuchovávalo? (A.k.a. „existuje nějaký důvod proč to uchovávat“?) Když se smazal obrázek používaný v některých těchto šablonách, mám ho nahradit (takže už to nebude odpovídat historii), nebo ne (takže to nebude fungovat)? Archivování už neaktuálních diskusí je užitečné třeba kvůli používaným argumentům. K čemu archivovat už neexistující podobu už neexistujících šablon mi opravdu hlava nebere. --Mormegil 2. 7. 2012, 14:19 (UTC)
Na Wikipedii se uchovávají jen pro zajímavost milióny starých revizí. Tedy proč zrovna toto mazat (či spíše skrývat pro nesprávce) zase nebere hlava mně. A když už jste zmínil ty neaktuální diskuse, několikrát jsem se již vyslovoval pro to, aby nebyly mazány neaktuální diskuse, tedy tzv. osiřelé diskuse k článkům, které byly např. smazány přes AfD. --Jowe (diskuse) 2. 7. 2012, 14:33 (UTC)
Pokud by se nechala stránka tak, jak byla, ať si tu „zaarchivovaná“ hnije, neviděl bych v tom nic užitečného, ale co už. Ale proč jí dělat extrabuřty a přidávat 50 kilo kódu, který potom lidi ještě udržujou, to fakt nechápu. Tak nic no, na mojí otázku jste neodpověděl, místo toho zdůrazňujete diskuse, kde se s vámi nepřu, tak co. Budu dělat, jako bych tuhle stránku nikdy neviděl. --Mormegil 2. 7. 2012, 14:44 (UTC)