Diskuse:Thajská masáž

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Rád bych se zeptal, kdo je onen masér na obrázcích?

Je mi opravdu moc líto, že toto musím napsat, nicméně chce-li někdo popisovat Thajskou masáž a použije fotografie, které jsou zcela odsouzení hodné, musím se ozvat.

Nikdy, kdo maličko rozumí modlitbě&meditaci a v neposlední řadě základnímu slušnému vychování v Thajsku, nemůže provádět počáteční modlitbu před roztaženýma nohama masírovaného. Zkusme to napravit, prosím.

Děkuji.

ReSpEcT


Děkuji Vám za zájem o thajskou masáž. Zjistit, že jsem zobrazovaný masér, šlo klepnutím na obrázek. Thajští maséři se takto modlí pravidelně, alespoň ve třech školách v Thajsku, které jsem navštěvoval. Slušné chování v Thajsku zapovídá ukazovat na někoho nohama. Masér však k nohám masírovaného pokleká o vlastní vůli. Otázka roztažení nohou je zajímavá, domnívám se, že spíše reflektuje západní pohled na tělo. Thajský masér i masírovaný jsou oblečeni a přes doteky v oblasti třísel je starobylá masáž zcela asexuální. Modlitbě a meditaci rozumím opravdu málo, doufám však, že se to s dalšími roky praxe zlepší.--DRobert (diskuse) 29. 5. 2012, 05:11 (UTC)