Diskuse:Symbolika anarchismu

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele Jeblad v tématu „Anarchist cat

Ahoj, chtěl bych poprosit, nešlo by k poslední editaci dát zdroj, odkud to jsi tu informaci získal? Přijde mi tahle informace jako suprová do zajímavostí týdne, ale je tam potřeba mít ty informace (potažmo celý článek) ozdrojován, aby to tam prošlo. Díky ti a měj se --Chmee2 8. 7. 2010, 14:54 (UTC)

Ahoj, díky za reakci a možný námět, [1] :) Pokusím se dozdrojovat (i rozšířit), protože tenhle článek je pokladnice zajímavostí, ale momentálně budu docela v časovém presu a mám i v plánu přednější věci jako je zbytek překladu od Redaktora Tomak0304. S pozdravem --Elm 11. 7. 2010, 14:39 (UTC)

Související články[editovat zdroj]

Tento článek pojednává o symbolice, tudíž dávat do souvisejících článků odkaz na jednu organizaci, navíc českou, nijak nesouvisí s tím jaké symboly anarchismus používá, podle této logiky by tam mohl být celý výčet anarchistických organizací, což by byly desítky. Stejně jako je nesouvisející uvádět jeden směr anarchismu jako nějak související s symbolikou a. Se symbolikou anarchismu tedy nesouvisí článek o jediné anarchistické org., ani směru. Jde o související články k tématu článku, ne o náhodné články s podobným zastřešujícím tématem. "Obsahuje seznam článků na české Wikipedii, které s daným článkem podstatným způsobem souvisejí," Proto mažu/revertuji. --Elm (diskuse) 13. 9. 2014, 09:09 (UTC)

Vasi myslenku vidim, hadat se ani revertovat nebudu. Nicmene dodam, ze symbolika anarchokapitalismu je dost jina, ten je totiz k ostatnim archismum, levicovym, primo protipol. A na symboliku pravicoveho anarchismu tu stranku nemame: Svou symboliku si tedy anarchokapitalismus musi resit primo ve sve strance, ze? A zde prave je ta souvislost se strankou zde. --Franta Oashi (diskuse) 13. 9. 2014, 13:57 (UTC)
Nerozumím vám, v souvisejících článcích nebyl anarchokapitalismus a o symbolice anarchokapitalismu se článek zmiňuje. --Elm (diskuse) 14. 9. 2014, 10:05 (UTC)

Anarchist cat[editovat zdroj]

Not sure you guys should use c:File:Anarchist black cat.svg in this role, as I point out at c:File talk:Anarchist black cat.svg#Funny story… Jeblad (diskuse) 12. 3. 2018, 19:05 (CET)Odpovědět