Diskuse:Sudkov

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Vzdalujicisekroky (diskuse) 5. 5. 2012, 12:20 (UTC)Porušení autorských práv: Ve článku je uveden zdroj z knihy Vlastivěda šumperského okresu (ISBN 80-85083-02-7). Vzhledem k tomu, že byl k článku korektně uvedený zdroj čerpání, tak by se nemělo jednat o porušení práv.

Uvedená webová stránka (http://zamek.kunin.cz/encyklopedie/objekty1.phtml?id=67695), která by měla být originálem tohoto článku, je ve skutečnosti doslova přepsaná kapitola z tého knihy bez uvedení zdroje. --Vzdalujicisekroky (diskuse) 5. 5. 2012, 12:20 (UTC)

Dobrý den. To je sice hezké, že cituje zdroj, ze kterého jste text doslova opsal, ovšem stále porušujete autorská práva. Vložením textu na Wikipedii automaticky uvolňujete dílo pod svobodnou licencí, což může učinit pouze autor či držitel autorských práv. Pokud nejste autor publikace Miloš Meltzer, nemůžete učinit. Pokud chcete, aby Vámi přidaný text na Wikipedii zůstal, musíte požádat autora (pana Meltzera), aby text uvolnil pod svobodnou licencí (jak na to viz Wikipedie:OTRS). S přáním krásného dne --Jana Lánová (diskuse) 5. 5. 2012, 12:35 (UTC)