Diskuse:Seznam obchodních řetězců působících v Česku

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele Vavřinec N. v tématu „Úpravy tabulky

Připomínky[editovat zdroj]

  • Domnívám se, že kauza vandalismu na stromech u Lídlu je řešena jak samostatným heslem, tak v jeho hesle a tady je už nadbytečná. To bychom museli dodat i sem všechny mediálně řešené případy (různé ty zkaženiny zboží) jednotlivých prodejen, řetězců.
  • Kapilolka o Vietnamcích je tady nesmyslná, to je povídání o skupině obyvatelstva a nikoli o řetězci. Ať mají své vlastní heslo, či jejich praktiky připomenout pod heslem typu trhovci, ale do hesla Obchodní řetězce nepatří. Jo až si svůj obchodně i právně řešený řetězec vytvoří (i o tom jsem četl), pak to sem dejme.--Zákupák 04:08, 29. 6. 2008 (UTC)
Svůj řetězec si dozajista vytvořili. Řetězec není jen to, co má svoje logo či právní subjektivitu, ale to, co jako řetězec funguje. --ŠJů (diskuse) 20. 4. 2012, 14:23 (UTC)
  • Co je "JF Super - Nová síť supermarketů. Především v Xiexingu"???

Úpravy tabulky[editovat zdroj]

@Vavřinec N. Dívám se do historie úprav a k Vaší připomínce v resumé změny z 16. 4. dodávám: Upravil jsem jen úvodní větu, nejsem si vědom, že bych sahal do tabulky (i když změnu v Historii vidím), ani jsem tabulku neposuzoval. Nemá cenu bádat nad záhadou, klidně vraťte tabulku do původní podoby. Omlouvám se, pokud jsem způsobil potíže --Svenkaj (diskuse) 19. 4. 2023, 09:45 (CEST)Odpovědět

Omlouvat se nemusíte, mohlo dojít k nějaké chybě. Souhlasím, že nemá cenu řešit, kde nastala. Tabulka se jeví být už opravena, tak snad zůstane. --Vavřinec N. (diskuse) 19. 4. 2023, 14:09 (CEST)Odpovědět