Diskuse:Seznam kulturních památek v okrese Liberec

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nestálo by za zvážení vložit mezi příslušné obce do seznamu řádek s odkazem na samostatné seznamy památek např. v Liberci, Chrastavě, Jablonném apod.? Toho, že jsou ty odkazy dole pod seznamem, si čtenář nemusí všimnout. Na místo marného hledání by teď mezi Fojtkou a Grabštejnem uviděl řádek s odkazem na Seznam kulturních památek ve Frýdlantu. Jen návrh. --Adam22 (diskuse) 26. 8. 2012, 09:41 (UTC)

V Jablonném a všech městech okresu Česká Lípa jsem tu vzájemnou provázanost udělal, ale zda roztrhat i okresní seznamy kvůli vsuvce mezi řádky nevím. Možná bych tu potřebnou informaci, že dole jsou související hesla, dal do úvodu. Spíš si myslím, že budeme pokračovat ve vyčleňování seznamů měst, městysů a asi i památkami nabitých obcí z těchto okresních. Jinak autor toho všeho je kolega Limojoe, tak na něj, tady vám neodpoví.--Zákupák (diskuse) 26. 8. 2012, 10:04 (UTC)
Související seznamy nemusí být nutně na konci, prostě to tak vzniklo. Možná varianta řešení je vidět např. u Seznamu kulturních památek v okrese Chrudim. Tu větu o dalších seznamech dále na konci v úvodu, ale máte... --Limojoe (diskuse) 26. 8. 2012, 11:02 (UTC)