Diskuse:Seznam konfliktů českých dějin

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele Harold

Dobrý den,

rád bych založil novou stránku. Inspiraci jsem našel zde: https://pl.wikipedia.org/wiki/Konflikty_zbrojne_w_historii_Polski . Budu samozřejmě rád, když to nebude jen mé - nedokonalé dílo. Samozřejmě to zdaleka není hotové!

Jiggi~cswiki -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Jiggi~cswiki (diskuse)

Díky za založení, ale máme tu už odpovídající Války českých dějin, takže by se to mělo sloučit. --Harold (diskuse) 19. 9. 2019, 09:49 (CEST)Odpovědět

Přiznám se, že jsem o tom uvažoval, ale ta stránka se mi příliš nelíbí a přišlo mi velmi složité jí editovat. Věřím, že v následujících dnech "tuto" stránku rozšířím... Na druhou stranu je mi jasné, že je to celé duplicitní.

Jiggi~cswiki -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Jiggi~cswiki (diskuse)

To není úplně správný přístup, protože tu vědomě duplikáty nevytváříme. Přesně nerozumím, proč se ti odkazovaná stránka nelíbí (podoba tabulky je v zásadě stejná), nicméně korektní by bylo začít onu stránku upravovat, nikoliv zakládat novou. --Harold (diskuse) 19. 9. 2019, 14:00 (CEST)Odpovědět

Dobře, převedu to na tu druhou stránku. Omlouvám se. :) Jiggi~cswiki -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Jiggi~cswiki (diskuse)

Díky, ať se daří. --Harold (diskuse) 19. 9. 2019, 14:37 (CEST)Odpovědět