Diskuse:Severoamerická měnová unie

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

"Carr popsal tyto ameromince za prototypy." - To je česky? -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 86.49.58.132 (diskusebloky) 02:24, 23. 2. 2008 UTC+2

„zahrnující Kanadu, Spojené státy americké a Mexiko (v dalším z kroků případně i další státy Severní Ameriky)“ - nemá tam být střední Ameriky? --Doktory 22:37, 21. 5. 2008 (UTC)

V článku úplně chybí důležité upozornění že amero je pouhopouhá myšlenka, která je ve fázi nula. Žádná jednání neprobíhají a pokud ano tak ne mezi skutečně povolanými lidmi. Článek je fikce stejně jako paneláky na Marsu....-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 77.48.132.110 (diskuse)

Děkujeme Vám, že se snažíte Wikipedii pomoci. Článek je potřeba vylepšit. Prosíme, nebojte se v něm učinit vhodné změny, a to nejlépe se zdrojem. Nováčci jsou vždy vítáni!--Sevela.p 31. 10. 2008, 13:57 (UTC)

Konspirační teorie[editovat zdroj]

Tento text není encyklopedické heslo, ale konspirační teorie: důležitá tvrzení nejsou ozdrojována (celý úvod a první část), ostatní zdroje nejsou věrohodné, pracuje se s konspiračními filmy typu Zeitgeist. Za úplně nejhorší hlody považuji části jako „Hlavní překážka vzniku sjednocené měny je naprostá dominance Spojených států amerických v takovéto unii.“, které nemohou být považovány ani za vlastní výzkum, protože není co zkoumat, nejsou žádné oficiální návrhy na to, jak by nějaká taková unie měla vypadat a tak… prostě s tím prosím někdo, kdo má k tomuto tématu vztah, něco udělejte. Minimálně důrazně přepište úvod, aby bylo jasné, že jde o konspirační teorii tak, jak to má anglická wiki. --Lukax 21. 8. 2009, 22:18 (UTC)