Přeskočit na obsah

Diskuse:Sergej Medveděv

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele Jann v tématu „Historik, přednášel na univerzitách

Historik, přednášel na univerzitách[editovat zdroj]

Tvrzení že je historik je ozdrojováno nedostupným (placeným) článkem na iDnes. Sorry, ale když se podívám na enwiki (krátké) a ruwiki (obsáhlé) tak nevidím doklad, že by byl historik, vzděláním a aktivitami je v prvé řadě novinář, zaměstnáním byl politolog. Jako historik nikdy nepracoval, žádný historický výzkum neprováděl, publikace se týkají současnosti, nikoliv historie. Přijde mi že obsáhlý životopis na ruwiki usvědčuje iDnes z blábolení.

Co se týče "přednášení na předních univerzitách", to je stejný případ - na žádné univerzitě (kromě ekonomky v Moskvě), ani přední ani obyčejné, nepracoval (viz ruwiki), přednášet tedy mohl jedině nesoustavně jako externista, nevíme na jakých univerzitách, nevíme kdy, ale víme, že byly "přední", směšné. Víme to z článku, který je na první pohled nedůvěryhodný (Medvěděv v roce 2014 prošel na ruwiki diskuzí o smazání - jako okrajový profesor, kterých jsou v Rusku tisíce, ale pro iDnes je "jeden z nejpřesnějších znalců duševního rozpoložení současného Ruska", směšné). Nebyl by nějaký důvěryhodný zdroj? protože novinář z iDnesu, který si našel v Moskvě spřízněnou duši a vychvaluje ji, nestranným a spolehlivým zdrojem není.

Za třetí, zřejmě už v moskevské Vysoké škole ekonomiky nepracuje, mezi přednášejícími svou webovou stránku nemá [1]. --Jann (diskuse) 2. 1. 2022, 19:46 (CET)Odpovědět