Diskuse:Santorini

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele MrGreg v tématu „Návaznost na cizojazyčné stránky

V diskusi Řeckých ostrovů píšete, že si nejste jist pojmenováním jednotlivých ostrovů. U tohoto bych navrhoval přejmenování na Santorini. Z rychlého testu vyhledávačem je daleko používanější.--Jilm 17:47, 3. 12. 2005 (UTC)

Ano, ale já jsem někde už diskusi o Santorin/Sanorini viděl, buď zde nebo i na de:, výsledek nebyl jasný, zde se bude muset stejně hodně řešit redirecty, které chci udělat, měnit to ale každý týden dvakrát nemá cenu. -jkb- 17:53, 3. 12. 2005 (UTC)

Návaznost na cizojazyčné stránky[editovat zdroj]

Zdravím, myslím, že by stálo za zamyšlení úprava této stránky a stránky Théra (ostrov). Chápu, že jedna píše o souostroví a druhá o jednom ostrově, nicméně např. anglická verze wiki píše na jedné stránce jak o ostrově tak souostroví, neb nesou stejné jméno, resp. souostroví je pojmenováno po největším z ostrovů.
Pokud chcete zachovat rozdělení stránek na ostrov/souostroví, navrhuji alespoň prohodit odkazy na cizojazyčné stránky. V současnosti česká stránka o ostrově odkazuje na anglickou stránku o souostroví a ostrovu, zatímco česká stránka o souostroví anglickou verzi nemá. Na to, že je přiřazení chybné lze usoudit také z francouzské wiki, kde při změně jazykové verze naleznete u české stránky o ostrovu francouzskou stránku o souostroví a naopak u české verze o souostroví naleznete francouzskou stránku o ostrově. --MrGreg (diskuse) 5. 11. 2018, 19:08 (CET)Odpovědět