Diskuse:Radek Zbořil

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele Ondřej Groborz v tématu „Zpochybnění neutrality
V článku je použit materiál (https://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Radek_Zbo%C5%99il&oldid=14175623) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL a CC BY-SA 3.0. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2016100710008994.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Za OTRS vložil --Jan KovářBK (diskuse) 22. 10. 2016, 16:09 (CEST)Odpovědět

Zamčeno[editovat zdroj]

Stránka byla zamčena pro neregistrované a nové editory. O tom, co by měl či neměl článek obsahovat, diskutujte prosím zde na diskusní stránce, editační války v článku jsou nežádoucí. Děkuji za pochopení. --Vachovec1 (diskuse) 5. 1. 2021, 21:32 (CET)Odpovědět

Zpochybnění neutrality[editovat zdroj]

Zpochybňuji neutralitu tohoto článku. Někteří uživatelé (viz historie editací, kupříkladu Ondrejruzicka) za svou dobu působení na wikipedii editovali jen tento a článek o regionálním centru UPOL, což nesvědčí moc o jejich objektivitě (vypadá to jako účelově založený profil pro editování těchto dvou stránek). Současná verze wiki-článku trivializuje 2 zmíněné kauzy R. Zbořila, Ondrejruzicka (možná záměřně?) ignoduje ostatní rozporované články R. Zbořila.

Nejobjektivněji působila verze https://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Radek_Zbo%C5%99il&oldid=19386687 ale neumím posoudit její pravdivost.

Jelikož se kauzy stále vyvíjí, Wiki-článek o R. Zbořilovi by měl být zcela uzamčen, dokud nebude celá záležitost vyřešena. Jinak zde budou probíhat editační války přívrženců a odpůrců R. Zbořila.--Ondřej Groborz (diskuse) 15. 2. 2021, 18:40 (CET)Odpovědět