Diskuse:Ptice

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Osobně si myslím, že v této podobě heslo neodpovídá tomu, co se čeká od Wikipedie: kvalitní formulace základních věcí o tématu. Myslím, že kopie obecní kroniky by patřila na homepage obce nebo na jinou zvláštní stránku (která by byla jako vynikající extrerní link zde), ale ne přímo do hesla.

Přesunout na wikisource[editovat zdroj]

Pravděpodobně by bylo nejlepší celou část historie obce přesunout na wikisource. Nevím ovšem, jak je to se zdroji a autorskými právy. Glivi 23:53, 23. 2. 2007 (UTC)

Pokud se jedná o přepis z obecní kroniky (mimo začátku a konce textu musím ovšem vědět, zda bylo někdo něco vypuštěno) a pokud by to bylo doloženo zdrojem, tak by se pak jednalo o licenci PD-CzechGov, tedy v pohodě. Jenomže toto by bylo nutno napřed vyjasnit. -jkb- (cs.source) 10:14, 1. 3. 2007 (UTC)
Abych upřesnil sám sebe: mimo zdroje odkud to je by bylo vhodné vědět, zda to je z internetu kopírováno copy+paste, nebo zda to někdo (kdo) odněkad ručně přepsal. -jkb- (cs.source) 15:06, 7. 3. 2007 (UTC)
Hm, tak stane se něco? Nevím kdo a kde a jak by to mohl vyjasnit, jde prostě o to, jedná-li se o normální úřední kroniku, atd., viz výše. -jkb- (cs.source) 08:13, 7. 4. 2007 (UTC)

Takže prozatím, neb se nic nestalo, žádný přesun. Šablony odstraňuji, text nechávám. Dík, -jkb- (cs.source) 19:10, 29. 5. 2007 (UTC)