Diskuse:Pohlavní hormon

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie


Dobrý den. Vaše tzv. "výrazná úprava" byla dle mého mínění naprosto zbytečná. Daný text byl citován z knížky a pochybuji že bylo třeba bližších úprav textu... Další věc: "ozdrojování" - to, že mezi mužské hormony patří testosteron a mezi ženské estrogeny a progesteron se dočtete v každé alespoň krapet odborné literatuře a myslím, že i tady někde na Wiki. Singulár: když jsou hormonY i mužské i ženské, tedy jsou to DVA druhy, tak absolutně nevidím důvod změny na singulár a proto to také hodlám změnit zase zpátky na plurál. Toť vše. --W.Y.Z. 10. 11. 2009, 18:22 (UTC)

Požadavek na zdroj u mužských a ženských pohl. hormonů v článku, jeví se mi skutečně zbytečný, to je známá věc, ale každý wikipedista má na to právo. Není nic jednoduššího, než doplnit zdroj. :) --Kacir 10. 11. 2009, 18:34 (UTC)

W.Y.Z.: Spíš mi jde o to, jestli jich není více, ale dobrá, tento požadavek stáhnu. Na singuláru si stojím, hormonů je také více a máme je na stránce hormon, to není argument.--Vojtech.dostal 11. 11. 2009, 17:27 (UTC)

Nebýt tady na Wiki, kde se chovám dcl slušně, tak to zase vrátím na plurál ale nechci s tím mít potíže...

P.S. Stránka "Hormon" začíná slovy "Hormony jsou ... bla bla bla" ;D --W.Y.Z. 11. 11. 2009, 21:54 (UTC)