Diskuse:Ohnivý keř čili odhalená cesta mystická

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ve vší úctě si dovoluji upozornit, že dle pravidel má každý účastník právo navrhnout své omylem vytvořené stránky na smazání.

  • "Pro upozornění na omylem vytvořené ... stránky, které lze bez diskuse o obsahu vymazat procedurou tzv. rychlého smazání, použijte šablonu Smazat|důvod pro smazání."
  • "Uživatelé mohou stránku k takovému rychlému smazání navrhnout tím, že na její začátek vloží šablonu Smazat.Pokud na nějaké stránce najdete informaci o tom, že je kandidátem na rychlé smazání, ale myslíte si, že nesplňuje kritéria, šablonu ze stránky vyjměte a na diskusní stránce popište své důvody."

Pokud s návrhem na smazání kdokoliv nesouhlasí, může tento návrh zrušit, ale MUSÍ to dle pravidel zdůvodnit v diskusi ! Všichni, kdo bez diskuse ruší mé návrhy na smazání mnou omylem vytvořených stránek, jednají proti pravidlům Wikipediea - tedy neseriozně. Naposledy pan Jagro. --kartinas 16. 11. 2008, 08:50 (UTC)

nesplňuje podmínky pro rychlé smazání, a důvod se udávat nemusí, ale měl by.--H11 16. 11. 2008, 10:26 (UTC)
Stránka, kterou požaduje smazat její autor, pokud rozumně zdůvodní, že stránka byla vytvořena omylem, a pokud ji dosud nikdo jiný než tento autor needitoval.“ (Zdroj: Rychlé smazání odstavec obecně bod 9) - Vy jste to pravidlo dizinterpretoval, neseriozně jste jednal Vy, když jste vložil šablonu přesto, že článek editovali jiní a tím pádem podmínky nesplňuje. -- Jagro 16. 11. 2008, 10:58 (UTC)

Vzhledem k tomu, že do textu článku zasáhli i dva anoinymní uživatelé Wikipedie, nelze článek jednoduše rychle smazat - auotor pořád nechce pochopit, že na toto zde nemá vůbec žádné právo ** o omyl se nejedná - takže účelová lež ** --MiroslavJosef 16. 11. 2008, 10:49 (UTC)

Tak, sveho prava jste vyuzil, to je prima, spravci vyuzili sveho prava ho odmitnout, protoze slo o vice stranek vysvetlili Vam to ve Vasi diskusi. Pri te prilezitosti jsem Vam jeste doporucil jak lze problem resit jinak. Prestante prosim vytvaret flame a bud vysvetlete svuj omyl, nebo proste vyuzijte doporucene reseni anebo to tu zustane. Dalsi debaty opakujici to same budu chapat jako trolling. --Vrba 16. 11. 2008, 10:55 (UTC)