Diskuse:Nette Framework

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele 85.160.15.150 v tématu „Neutralita

Neutralita[editovat zdroj]

Zdá se mi, že některé body jsou psány spíše reklamním stylem („Schopnost rychle přetavit myšlenku do kvalitní aplikace“, „Satisfakce odvedené práce“, „Nejpropracovanější systém eliminace a ladění chyb“, …), u výhod mi chybí informace, zda srovnáváme s „plain PHP“ nebo jestli jsou to výhody obecně oproti ostatním frameworkům (předpokládám, že se srovnává se samotným PHP, takže by to možná chtělo sepsat i nějaké srovnání s ostatními frameworky), zcela chybí sekce nevýhody Nette. V podstatě jde hlavně o kapitoly 3 Přínos pro jednotlivce, 4 Přínos pro firmy a 5 Výhody Nette Framework, zbytek je OK. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Fuzzy Fibonacci (diskuse)

Souhlasím. Celý to je škvár jak z letáku. Napsat tohle někde jinde tak mě WikiFašisti spálí požadavky citací a odkazů. Tady by to mělo být na každym řádku. Beru si to na starost postupně to upřesnim, nette jsem před časem začal používat. Rainbof (diskuse) 11. 11. 2012, 21:09 (UTC)

Naprosto souhlasím. Takto by články na wikipedii vypadat rozhodně neměly. Je to dokonalý reklamní škvár s minimem faktických a věcných informací. Osobně bych byl pro smazání článku. Chybí tomu jenom thymolínový úsměv, fotka nějakého Američana a velký nápis na pozadí „Sure you can“. Skutečných informací po odečtení reklamních vzsuvek je naprosté minimum. Věcné heslo ve wikipedii by mělo napsat jaká je filozofie a směr, jaké jsou výhody a nevýhody této filozofie. Případně srovnání s jinými frameworky. Mimochodem pochybuji u toho Nette o tom, zda skutečně je schopno podporovat čisté MVC. 194.213.53.196 6. 2. 2013, 00:30 (UTC)

Děkujeme Vám, že se snažíte Wikipedii pomoci. Pokud máte dojem, že článek je potřeba vylepšit, nebojte se učinit v něm libovolné změny, které považujete za vhodné. Nováčci jsou vždy vítáni! --Mormegil 6. 2. 2013, 09:17 (UTC)
Podle logu jste konkretne vy odmazal informaci o zavazne bezpecnostni dire, ktera se v Nette objevila. Prestoze byla radne dolozena, nepopira ji ani sam autor. O neutralite pouze pisete, ale rozhodne se nesnazite ani predstirat, ze ji dodrzujete. Nejspis se to nehodilo do reklamniho stylu "zaměřuje se na eliminaci bezpečnostních rizik" 85.160.15.150 8. 2. 2021, 20:20 (CET)Odpovědět

Toto heslo ve wikipedii lze upravit jenom tak, že se celé smaže. Informace o Nette jsou tam téměř nulové, zato se dozvíme, že je Nette dobré aj na varenie, aj na pečenie, aj do salátov, stejně tak ako na mazanie dverí. David Grudl si evidentně dokonale osvojil americké reklamní letáky a ve stejném stylu napsal i heslo o Nette. A to pomíjím, že informace v hesle o Nette bez skrupulí lžou v řadě věcí. Navrhl bych heslo Nette smazat jako celek. Pokud ho někdo případně založí znovu a napíše lépe – je to jediná rozumná možnost. Všimli jste si, že na anglické wikipedii heslo Nette není? Buď ho David Grudl nenapsal, a nebo daleko pravděpodobněji bylo napsáno, ale pro naprostou nulovou, spíše zápornou hodnotu hesla o Nette bylo v rámci serióznosti wikipedie smazáno. Pokud se na české wikipedii udrží taková hesla jako je toto o Nette, tak to česká wikipedie může rovnou zabalit. Nemá smysl aby existovala, protože postupně se z něho stane Rudé právo. – Tento nepodepsaný komentář přidal uživatel 194.213.53.196 (diskusepříspěvky)

Děkujeme Vám, že se snažíte Wikipedii pomoci. Pokud máte dojem, že článek je potřeba vylepšit, nebojte se učinit v něm libovolné změny, které považujete za vhodné. Nováčci jsou vždy vítáni! Opravdu. Neexistuje žádné „pokud se udrží“; pokud chcete, aby na české Wikipedii byl objektivní článek „znovu napsaný lépe“, tak ho sám napište, jinak se na wiki články neobjevují. --Mormegil 11. 2. 2013, 07:24 (UTC) (P.S. en:Wikipedia:Articles for deletion/Nette Framework, en:Wikipedia:Articles for deletion/Nette Framework (2nd nomination))