Diskuse:Nefritový králík

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jak dál[editovat zdroj]

Zkraje jsem heslo založil podle zpráv o průběhu mise Čchang-e 3. Jenže další průběh mise je vhodné popisovat hlavně tam a toto heslo zaměřit hlavně na vozík, jeho parametry, vybavení.--Zákupák (diskuse) 15. 12. 2013, 13:26 (UTC)

Banální linky?[editovat zdroj]

Nerozumím, v čem je zbytečný odkaz na nefrit, zvláště v sekci vysvětlující jméno. Co je králík sice ví víceméně každý, tam bych to pochopil, ale přesto i tento odkaz považuji za žádoucí: Je vhodné mít základní a odvozené významy propojené odkazy a u hesla Králík může (měla by) přibýt sekce Králík v kultuře, do které by se čtenář tohoto článku mohl chtít podívat. --Matěj Orlický (diskuse) 7. 1. 2014, 21:46 (UTC)

Bereš-li to jako ofenzivu, zruš tu editaci a založ i tu sekci.--Chalim Kenabru (diskuse) 8. 1. 2014, 01:23 (UTC)
Beru to jako ofenzivu na principy, podle kterých volím, kam patří odkazy. Aspoň vzhledem k tomu, že ti jejich odstranění stálo za samostatnou editaci. Jinak zde jsem odkazy doplnil právě proto, že jsem nečekaně musel nefrit vyhledat samostatně.--Matěj Orlický (diskuse) 8. 1. 2014, 09:06 (UTC)
Máš pravdu, s nefritem jsem se unáhlil a slova typu králík nebo zajíc sice není třeba linkovat, ale v tomto případě je jedno z nich součástí názvu, takže je odkaz v pořádku. Já už mažu některé podobné linky až moc automaticky.--Chalim Kenabru (diskuse) 8. 1. 2014, 10:39 (UTC)