Diskuse:Lucie Přibáňová

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Pane Jedudedku, kdyz odstranujete sablonu vyznamnost, bylo by dobre kdyby jste dodal nejake zdroje dokladajici vyznamnost. Nepripada mi prilis stastne automaticky revertovat tyto sablony bez nejake snahy o dorozumeni nebo diskuzi. Pokud s tim neco neudelate, zalozim DoS, i kdyz to povazuju za hloupe otravovat s tim celou komunitu. Franp9am 18. 7. 2011, 10:31 (UTC)

Jak jsem psal ve shrnutí při revertu, jedná se o prvoligovou hráčku a reprezentantku ČR, což je podle zdejších pravidel dostatečné kritérium významnosti. Oboje dokládají ve článku vložené odkazy, i když pravda u té reprezentace nebylo nalinkováno přímo a bylo nutné kliknout navíc dvakrát myší.
Nepřipadá mi příliš šťastné, když někdo vkládá zpochybňující šablony do článků, kdy k ověření významnosti stačí zadat tři slova do vyhledávače či čtyřikrát kliknout myší.
Jedudědek 18. 7. 2011, 11:38 (UTC)
To je nejaky zert? Snad nechcete tvrdit, ze vyznamnost doklada externi odkaz na fotku, kde je napsano ze Pribanova je prvni zleva v horni rade ??? Franp9am 18. 7. 2011, 11:40 (UTC)
Jedná se o externí odkaz na oficiální stránky Českomoravského fotbalového svazu a fotografie zachycuje ženskou reprezentaci ČR a ano první hráčka zleva, jak správně uvádí popiska je Lucie Přibáňová. Čiliže fotka s popiskou, uveřejněná jednoznačně seriózním a relevantním zdrojem dokládá, že Lucie Přibáňová je reprezentantkou ČR.
A pak tu máme ten druhý odkaz, který dokládá jednak to, že dotyčná je hráčkou prvoligového týmu, jednak opět to, že se jedná o reprezentantku ČR. Ve výsledku mi z toho plyne, že ač nesporně článek zaslouží jak lepší zpracování, tak lepší zdrojování, k umístění významnost celkově zpochybňující šablony není žádný důvod. A proto jsem jí také odstranil.
Jedudědek 18. 7. 2011, 11:58 (UTC)