Diskuse:Lina Heydrichová

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Svenkaj v tématu „Legenda o židovském původu

Článek je psán neencyklopedickým stylem, který by se hodil spíše do dramatické pasáže nějakého dobrodružného románu, než do encyklopedie. --Cinik 00:32, 17. 12. 2007 (UTC)

Nedorozumění[editovat zdroj]

V tradičním pojetí encyklopedické deskribce by tomu skutečně tak mohlo být. Nový trend zpracovávání informací, patrný již koncem 90. let ve světových encyklopediích, se však spíš od suché deskribce odklání. Víc a víc se začíná používat empirické anylýzy se sklony k literatuře faktu. Je to logické. Tradiční dialektika lexikonu se musí prosazovat vůči digitální a internetové, kde je podstatně větší prostor k interpretaci. Jakmile začnou být příspěvky nudné (deskribce), produkt by mohl zaniknout. V nejnovějších encyklopediích (Brockhausenzyklopädie, 21. Auflage, tak jako Brockhausenzyklopädie Digital - Digitale Ausgaben) je tendence dát prostor metodice literatury faktu zcela patrná. S pozdravem --Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy 17:07, 17. 12. 2007 (UTC)

Pane Buquoy, tendence nových a zcela bezvýznamných bulvárklopediích mne nezajímají. Pokud je zde nějaké nedorozumění, tak je skryto ve Vašem předpokladu, že to, co jste zde napsal, je argument. Dalším nedorozuměním je Vaše představa, že můžete odstranit šablonu upravit, kterou jsem vložil, protože se Vás pravidla netýkají. Omyl, týkají se. --Cinik 18:18, 17. 12. 2007 (UTC)

Nejsem "pan Buquoy", nýbrž Dr.Dr. Berwid-Buquoy (viz můj občanský průkaz). Kdo jste Vy nevím. Co se týká obsahu Vašeho příspěvku, zůstává mi nad Vaší arogancí rozum stát. Jak dlouho hodláte svými perpetum debile terorizovat vědecké pracovníky v oblasti sociálních společenských věd? Divím se, že nikdo ze správců proti tomu nezasáhne. Je to velice politováníhodné. --Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy 00:56, 20. 12. 2007 (UTC)

Manželkou zastupujícího říšského protektora[editovat zdroj]

Ach jo, prosím opravte to někdo.

Perverzní hrátky[editovat zdroj]

Ponechávám k diskusi, zda-li nesmazat neozdrojované vyprávění o perverzních hrátkách. Wiki čtou děti ve škole a nemyslím, že by to bylo vhodné čtení ... Yopie 02:15, 11. 5. 2008 (UTC)

Legenda o židovském původu[editovat zdroj]

Tato neozdrojovaná kapitolka přece nepatří do článku o Lině Heydrichové, ale o jejím manželovi? Stejně, bez zdrojů nemá tato historka hodnotu. Odkud je "citát"? --Svenkaj (diskuse) 6. 1. 2017, 18:37 (CET) Jen by mne zajimalo,proc se o teto BEZVYZNAMNE osobe tak podrobne vede clanek na W.????Neskutecna drzost autora!--31.31.234.251 28. 5. 2017, 17:14 (CEST)Odpovědět