Diskuse:Letiště Berlín-Tegel

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

No ty koordináty jsem opsal z de.wiki a kontroloval dle en.wiki, stejně jako nadmořskou výšku, takže rozdíly jsou vysvětlitelné jen různými prameny (mimochodem pak asi i u Tempelhofu, Schönefeldu i Gatowa); co se týče Tvé opravy (ost na East, jo jo), stejně jako dpolnění těch chybějících parametrů u drah, tak sypat popel na hlavu si budou muset tvůrci šablony - já se nikde nedočetl, co kde má jak být, šablona je poněkud odlišná od de i od en - u dobře půlky šablon na cs.wiki chybí návod k použití pro ty, kteří to nepoužívají pětkrát denně. já doposavad nevím co to je za čísla, který jsi tam doplnil (|079|259|), v de.wiki jsem je nenašel (a chybí tedy i u těch jiných letišť). -jkb- 12:44, 4. 9. 2006 (UTC)

Souřadnice viz např. [1] či [2].
Pro parametry viz Šablona diskuse:Infobox Letiště (ta čísla tam ale popsána nejsou, udávají magnetický směr dráhy; jenže ve skutečnosti se nikde nepoužívají, protože se tam nikam nevejdou, doplňuju je jen pro úplnost). --Mormegil 13:39, 4. 9. 2006 (UTC)

Jo dík, mně šlo právě spíš o ty záhadný čísla, takže se na ně příště vy...lu. jinak ty rozdíly v koordinátech o pár vteřin sem či tam asi nebudou zásadní, dneska se stejně přistává podle instrumentů a ne podle údajů ve Wikipedii, takže se nic nemůže stát :-), -jkb- 14:33, 4. 9. 2006 (UTC)

The New Berlin Brandenburg Airport[editovat zdroj]

Tegel Airport will close in 03 June 2012.
Berlin opens a new airport.
Berlin Brandenburg Airport
Check it out ...;)
Aircraftmac (kontak) 11:19, 29 Augustus 2011 (UTC)