Diskuse:Karel Hofman

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den,

včera jsem tady vložil vysvětlení k textu článku o Karlu Hofmanovi - s žádostí o upřesnění, jak mám doložit oprávněnost mého postupu (text pochází opravdu z uvedených webových stránek, které spravuji pro paní Marcelu Vajceovou - Hofmanovou). Jistě by nebyl problém ten text nějak překopat, ale nevidím důvod, je to velmi stručný životopis K. Hofmana a dost dobře si neumím představit uplatnění autorských práv na něj. Na konci textu je pak odkaz na stránky, kde je údajů víc, včetně ukázek díla. Zatím jsem vysvětlení, jak mám "oprávněnost" svého postupu dokázat nedostal. Ty stránky dělám jako přátelskou službu pro paní Hofmanovou a nemám žádnou písemnou smlouvu či pověření. Pro případ, že můj včerejší dotaz někam zabloudil, uvádím znovu kontakt na paní Hofmanovou (nemá e-mail): 571 454 075, mobil 604 817 441. Snad by mohla jako určitý důkaz mého oprávnění nakládat s texty uvedené webové adresy posloužit FTP adresa hostitelského serveru té stránky: c179wp.forpsi.com alias ftp.atelier-hofman.cz.

S pozdravem J. Kocourek, jkocourek[na]centrum.cz

Chtěl jsem poslat mail na někoho z www.atelier-hofman.cz s prosbou o ověření, ale tam opravdu není uvedena žádná mailová adresa, dokonce ani žádného webmastera (a koukal jsem se i do zdrojáku, jestli tam není třeba v poznámce). Na Vámi uvedený mail na této stránce nic posílat nebudu, protože nemůžeme nijak ověřit, že jste opravdu spojen s onou webovou stránkou.
Jinak koukám na Vaše příspěvky, ale žádný dotaz či vysvětlení jste zde včera neuložil. --Luděk 11:06, 21. 3. 2007 (UTC)

Vložil jsem na úvodní stránku odkaz na mne (Připomínky ke stránkám pošlete sem...), tím se snad podaří přesvědčit Vás, že s těmi stránkami mám něco společného ..
S pozdravem J. Kocourek

Na adresu uvedenou na oné webové stránce jsem poslal mail s žádostí o ověření. --Luděk 14:08, 21. 3. 2007 (UTC)

Včera jsem odpověděl na žádost o souhlas s uveřejněním atd. (stránka Karel Hofman). Teď nevím, jestli to došlo tam, kam to patřilo - v mailu byl tenhle text: Pokud tedy chcete vyjádřit souhlas, pošlete nám, prosím, na adresu info-cs[na]wikimedia.org text "Souhlasím se zveřejněním předmětného textu pod licencí GNU FDL." Pokládal jsem "m" v adrese za překlep a poslal jsem to na info-cs[na]wikipedia.org - byla to chyba? J. Kocourek – Tento příspěvek přidal(a) 83.208.40.188,07:59, 22. 3. 2007 SE(L)Č

Adresa "wikimedia" je v pořádku. V mailu byla nastavena i v hlavičce "reply to:" ("odpovědět na"). Viz také vyřizování e-mailů doručovaných na adresy spravované Nadací Wikimedia Foundation. Souhlas tedy pošlete znovu, tentokrát na správnou adresu. --Luděk 07:21, 22. 3. 2007 (UTC)
Potvrzuji: zmíněný email / souhlas od zmíněného odesilatele došel včera v 14:22, ticket # 2007032110013375, -jkb- (cs.source) 08:08, 22. 3. 2007 (UTC)
V článku je použit materiál (http://www.atelier-hofman.cz/) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2007032110013375.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.