Diskuse:Jiří Suchomel

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nerozumim tomu, proc byla odstranena kategorie "vyucujici na TUL"? Matrix Computations (diskuse) 25. 1. 2013, 00:40 (UTC)

Protože je v kategorii Děkani Fakulty umění a architektury Technické univerzity v Liberci. Viz Wikipedie:Kategorizace#Nejnižší možná kategorie a výjimky. Nebo učil i na jiné fakultě TUL? Ale jak tak koukám, působí/působil i na VŠUP, takže přidávám obecnější Kategorie:Čeští vysokoškolští pedagogové. — Gumruch (disk.) 25. 1. 2013, 00:45 (UTC)
Fakt, ze byl dekan, neimplikuje, ze je vyucujici. Nebo ano? Matrix Computations (diskuse) 25. 1. 2013, 00:48 (UTC)
To je obecný problém zdejší kategorizace, některé kategorie by měly být nad sebou, některé vedle sebe (příp. propojeny jako {{Související kategorie}}); pokud vím, „děkanské kategorie“ jsou zde zvykově zařazovány pod vyučující, kterými ve většině případů děkani jsou/byli. Pokud myslíte, zařaďte jej i do Kategorie:Vyučující na Fakultě umění a architektury Technické univerzity v Liberci. Btw z formulace „zakládající děkan a proděkan“ není jasné, zda byl vyučujícím, nebo „jen“ funkcionářem. — Gumruch (disk.) 25. 1. 2013, 01:02 (UTC)
To jiste problem je. Nevim co je zvykem, ale take mi neprijde prilis vhodne vytvaret prebujely system kategorii, ktery ve vyseldku povede k tomu, ze v kazde kategorii budou jen jedna ci dve polozky. Z Vasi formulace to jasne neni, jasne to je treba z toho, ze ma na webu rozvrh na pristi semestr [1]. Matrix Computations (diskuse) 25. 1. 2013, 01:09 (UTC)