Diskuse:Hokejová rvačka v Piešťanech 1987

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ahoj, článek je pěkný, ale jak tak koukám sem dal bych si tu práci a prostě ho prolinkoval na větší množství hesel. Takle se o něm nikdo nikdy nedozví, dát to ke hráčům jako info, do šablon atd. --Chmee2 31. 12. 2009, 12:32 (UTC)

No, bohužel zatím tu mají heslo jen tři ze zúčastněných hráčů, dvěma už jsem to dopsal. Které šablony máš na mysli? Jan.Kamenicek 31. 12. 2009, 12:42 (UTC)
co to dopsat taktéž jako zajímavost do článku Mistrovství světa juniorů v ledním hokeji a předpokládal jsem tak nějak, že tam budou i doprovodné šablony a články a stejně tak, že mají vlastní články jednotlivé hokejové státy (ale koukám k tomu do RC a edituješ mi to pod rukama, takže tam už jsi to dodal :)) --Chmee2 31. 12. 2009, 12:48 (UTC)
Už chápu, šablony jsou v hesle vloženy. Já jsem napřed myslel, že mám tento článek vložit do nějakých šablon. S množstvím odkazů na článek z jiných hesel je to už taky trošku lepší. Jan.Kamenicek 31. 12. 2009, 13:25 (UTC)

Soupisky[editovat zdroj]

Je nutné mít ty dvě soupisky jako tabulky? Tabulka zde neslouží k prezentaci vztahů mezi daty, ale jen jako grafický prvek. Jediný smysluplný důvod, na který jsem přišel, proč to mít v tabulce a ne jako jednoduchý výčet, je možnost si to volitelně nechat setřídit abecedně podle příjmení místo implicitního podle pozice hráče na hřišti, ale je to dostatečný důvod pro jinak nepotřebnou tabulku? Notabene když kvůli dvěma vysokým úzkým tabulkám je pak zbytečně použita jen pro účely pozicování na stránce, tedy v rozporu se sémantikou značky <table>, neviditelná vnější tabulka (skrz šablonu {{Col-begin}} a související), což mimochodem ztěžuje čtení stránky komukoliv s nedostatečně širokým displejem? --Milda 2. 1. 2010, 02:41 (UTC)

Zdravím a velice děkuji za Váš názor. Myslím ale, že právě ta grafická stránka věci je důležitá, oku to dost usnadňuje hledání. K tomu ještě ten druhý důvod, který jste sám zmínil, že tabulky umožňují čtenáři si data setřídit dle libosti.
Šablony Col nejsou použity zbytečně, sám jste ten důvod zmínil. Jednak dojde k úspoře místa a jednak proto, že jako čtenář mám raději, když ty soupisky mám prostě vedle sebe, když můžu pohodlně číst a nemusím pořád točit kolečkem, takové sekce většinou vůbec nedočtu. Vzhledem k jejich malé šíři si nemyslím, že by někdo mohl mít tak úzký display, aby se mu to tam nevešlo. Jan.Kamenicek 2. 1. 2010, 09:51 (UTC)
Oku to sice může usnadňovat hledání, ale pro zrakově postižené čtenáře je to další překážka, kterou musejí překonat. Upravil jsem to do správného tvaru. --G3ron1mo 18. 4. 2012, 06:39 (UTC)

Tak (BTW považuju hokej za agresivní sport, právě pro to, že bývalo zvykem se tam mlátit):

  • zběžně:
    • co nějaké historické fotografie? Nějaké dobové noviny - třeba by se dal najít autor a dalo by se vyžádat uvolnění?
      • Pokud vím, tak majitelem autorských práv na fotografie otištěné v novinách nebývá jejich autor, ale vydavatel novin. A ještě jsem neslyšel o případu, že by kvůli se kvůli wikipedii nějaké noviny vzdaly autorských práv na své fotografie. Proto se omlouvám, ale tomuhle pátrání, kde je tak malá naděje na pozitivní výsledek, asi čas věnovat nebudu moci. Ale pokud by někdo chtěl pomoct...
        • Dole uvádíš, že bys případně vybral články ze starých československých novin. Je problém uvést nějaké, ve kterých jsou fotky?--Juan de Vojníkov 29. 1. 2010, 23:31 (UTC)
          • Řekněme, že si dám tu práci, zajedu do vědecké knihovny v blízkém městě a pohledám nějaké staré výtisky Československého sportu, časopisu Stadion (a já nevím co tehdy vycházelo) a opravdu tam nějaké fotografie rvačky najdu (spíš ne, tímhle se soudruzi moc chlubit nechtěli). Pak budu zjišťovat, na koho přešla autorská práva, seženu si kontakt, napíšu email a budu čekat na zamítavou (pokud vůbec nějakou) odpověď. Vzhledem k opravdu mizivé naději na úspěch a omezenému času, který pro Wikipedii mám, bych to raději odložil na dobu, kdy zde nebudu mít do čeho jiného píchnout, a do té doby bych se věnoval spíše věcem, kde opravdu něčeho dosáhnout můžu. :-) Jan.Kamenicek 30. 1. 2010, 00:58 (UTC)
          • To je skepticismus. Když budu mít čas, tak do té knihovny skočím sám a kdyžtak využiji pomoci našeho Sdružení.--Juan de Vojníkov 30. 1. 2010, 09:29 (UTC)
            • Ano, je to skepticismus, který plyne z toho, že už jsem nějaké fotografie pro jiná hesla takto sháněl. Pokud se do toho chceš pustit, budu rád a budu ti držet palce. Určitě pak dej vědět, ať už bude výsledek jakýkoliv. Jan.Kamenicek 31. 1. 2010, 23:32 (UTC)
          • Takže nakonec jsem v československém tisku pohledal, a zjistil jsem, že dle předpokladu tato událost byla všude odbyta jen pár větami, o fotkách nemůže být ani řeči. Prohledal jsem dobové výtisky Rudého práva, Československého sportu, Gólu a Stadionu. Jan.Kamenicek 26. 3. 2010, 11:09 (UTC)
  • čtení:
    • VyřešenoVyřešenoz Úvodu: „Rvačka v Kanadě velmi znatelně zvýšila popularitu juniorského mistrovství světa.“ - to bude asi chyba ne? snad v Piestanech
      • Ne, o tom, jak to zamávalo s popularitou hokeje v Piešťanech nemám žádných zpráv, v Kanadě však prý došlo k nebývalému nárůstu. Možná máš na mysli, že teoreticky lze větu pochopit tak, že se nemluví o nárůstu popularity v Kanadě, ale nějaké "rvačce v Kanadě", ovšem vzhledem k celému kontextu je to myslím jasné. Přemýšlel jsem, jak to přeformulovat, abych vyloučil i toto teoretické nedorozumění, ale vychází mi z toho jen neohrabané věty. Ještě popřemýšlím, a když mě něco napadne, tak to přeformuluju.
Co takhle Rvačka velmi znatelně zvýšila v Kanadě popularitu juniorského mistrovství světa. Mě to neohrabané nepříjde. --Petr Losert 7. 2. 2010, 17:41 (UTC)
Já nevím, když ten výraz "v Kanadě" je uprostřed věty, tak mi to přijde takové nepřirozené, že bych to takto nikdy neřekl. Ale nedokážu vysvětlit, proč. Jan.Kamenicek 7. 2. 2010, 17:57 (UTC)
Vidíte, a já to používám pořád ;-) --Petr Losert 7. 2. 2010, 17:59 (UTC)
    • VyřešenoVyřešeno„Canadian Broadcasting Corporation“ by se mělo z úvodu nalinkovat
      • Nalinkováno, ale nejsem si jist, jestli je nějaká naděje, že na dané téma někdo někdy na cswiki napíše nějaké heslo, většinou linkuju jen články, kde si myslím, že nějaký článek časem pravděpodobně vznikne. Jan.Kamenicek 29. 1. 2010, 17:55 (UTC)
    • VyřešenoVyřešeno„Několik ze zúčastněných hráčů...“ chce říct, že ostatní zúčastnění pak již hokej nehráli?
      • Asi nerozumím, jak to myslíš, pravděpodobně hráli. Já tam vidím napsáno něco jiného, a sice "Několik ze zúčastněných hráčů ... později pokračovalo v kariéře v kanadsko-americké Národní hokejové lize".
    • VyřešenoVyřešenonalinkovat a při prvním výskytu rozepsat: „konkurenční organizace NHL“ Jan.Kamenicek 29. 1. 2010, 17:55 (UTC)
      • Nejsem si jist, co by se mělo rozepsat a nalinkovat. Jestli NHL, tak to při prvním výskytu rozepsáno a nalinkováno je, jestli World Hockey Association, tak to taky. Jan.Kamenicek 29. 1. 2010, 17:55 (UTC)
    • VyřešenoVyřešenodo oddílu Zápas Kanada–Sovětský svaz na Mistrovství světa juniorů 1987 by to chtělo vrazit, které týmy se toho vůbec účastnily
      • Asi opět nerozumím, účastnily se týmy Kanady a Sovětského svazu. Jan.Kamenicek 29. 1. 2010, 17:55 (UTC)
        • Které tými se účstniliy Mistrovství světa juniorů 1987.--Juan de Vojníkov 29. 1. 2010, 23:31 (UTC)
          • Aha, dobrý nápad, doplněno. Jan.Kamenicek 30. 1. 2010, 00:58 (UTC)
    • VyřešenoVyřešenoIIHF - rozepsat a nalinkovat
      • Ale vždyť to při prvním výskytu rozepsané a nalinkované je. Jan.Kamenicek 29. 1. 2010, 17:55 (UTC)
    • VyřešenoVyřešenomožná by to vůbec chtělo věnovat oddíl tématu Rvačky v hokeji, protože m fotbalisti se nepereme a za šklebení se na rozhodčího je žlutá
      • Myslím, že to bychom už odbočili od tématu. Ale snad by někdo dokázal na tohle téma napsat samostatný článek. Jan.Kamenicek 29. 1. 2010, 17:55 (UTC)
        • Co rvačky v hokeji a tehdejší pravidla?--Juan de Vojníkov 29. 1. 2010, 23:31 (UTC)
          • Pokud vím, pravidla se nijak nelišila od současných - rvačky byly zakázané. Co mohlo být odlišné, tak byl přístup a přísnost rozhodčích, ale žádnou takovou analýzu, zvláště co se týká juniorských zápasů, jsem nikde neviděl. Ovšem pokud by taková byla, asi by to spíš chtělo samostatný článek hokejová rvačka. Jan.Kamenicek 30. 1. 2010, 00:58 (UTC)
    • VyřešenoVyřešenoco znamená šlovo krosčekoval - přeložit nebo vysvětlit do závorky
      • Krosček je druh faulu, kdy hokejista napadne soupeře hokejkou, kterou drží oběma rukama zvednutou ve vodorovné poloze přímo před sebou. Já vím, že v ideálním případě by se hesla měla psát tak, aby jim rozuměla i babička z Dolní Lhoty, ale v praxi se to dá někdy těžko zkloubit s požadavkem, aby heslo bylo zajímavé pro člověka, který o tématu něco ví, aby si neťukal na čelo, že z něho děláme hlupáka. Opravdu podrobný článek o teorii relativity taky nelze napsat tak, aby mu rozuměl člověk, který nemá ponětí ani o základních fyzikálních pojmech (pokud by se o to někdo pokusil, tak by mu z toho asi místo článku vyšla celá kniha). Speciálně co je krosček ví úplně každý, kdo aspoň trochu hokej sleduje nebo sledoval, je to zcela základní terminologie. Každopádně i zcela neznalému člověku je jistě z popisu jasné, že jde o nějaký nedovolený zákrok, což pro účely hesla podle mne zcela postačuje. Jan.Kamenicek 29. 1. 2010, 17:55 (UTC)
        • Nesouhlasím. A trvám na tom, že by se to mělo do závorky vysvětlit.--Juan de Vojníkov 29. 1. 2010, 23:31 (UTC)
          • To se asi opravdu neshodneme, to by vypadalo blbě, krosček je opravdu známé slovo a většina středoškoláků a dokonce i mnoho žáků ZŠ ví, o co se jedná. Ale pokud se k požadavku připojí více lidí, tak bych to ještě nějak promyslel. Jan.Kamenicek 30. 1. 2010, 00:58 (UTC)
        • A to slovo se používalo v hokeji i za totáče? Co třeba důchodci? Ví každý důchodce, který dodělal ZŠ co to znamená "krosčekoval"?--Juan de Vojníkov 30. 1. 2010, 10:14 (UTC)
          • Myslím, že se to používalo, ale jistý si nejsem, tak daleko moje paměť nesahá. Ale zcela jistě to není podstatné, určitě se shodneme, že není nutné psát hesla pouze za použití nejméně dvacet let staré slovní zásoby. Je možné, že najdeš řadu hokejově nezasvěcených (nejen důchodců), kteří pojem neznají, ale takových pojmů je každá encyklopedie plná, vysvětlovat každý méně známý pojem (i mnohem méně než "krosček") v závorkách by opravdu na na mnoho lidí působilo hloupě. Zkus podobným způsobem doplnit o vysvětlení v závorce všechny méně známé pojmy jen ve všech našich DČ a NČ a uvidíš, co ti na to autoři řeknou. Pokud tě za to konsensuálně pochválí, nebudu mít dalších námitek. Zatím tam dám aspoň link na Trest (lední hokej)#Seznam trestaných provinění.Jan.Kamenicek 31. 1. 2010, 23:32 (UTC)
        • Však já to taky ve svých recenzích požaduji. Wikipedie je encyklopedie pro všechny, proto je psána jednoduchým jazykem. Jinak co se týče většiny našich NČ, tak tam to opravdu takhle je, alespoň z doby, kdy jsem byl aktivní recenzent. Tak se do nich zkus napřed podívat a pak tady poučovat. Jinak vítám, že je tam alespoň nalinkováno a pokud se nechceš dále dohadovat, tak bych to považoval za vyřešené.--Juan de Vojníkov 3. 2. 2010, 08:52 (UTC)
      • Juane, když vyjadřuji nesouhlas, snažím se vysvětlil proč nesouhlasím. Jestli ti to připadá jako poučování, nemohu ti bohužel nijak pomoct. A do článků jsem se samozřejmě díval, příkladů popisů, kterým průměrný středoškolák porozumí, ale babička z Dolní Lhoty nikoliv, je tam opravdu plno (kdyby byl zájem, nějaké ti uvedu na tvé diskusní stránce, ať to tady nezatěžujem), a ani to jinak nejde. (Jinak já nejsem ten, kdo poučuje, aniž by si pořádně přečetl, o čem mluví.) Jan.Kamenicek 3. 2. 2010, 21:47 (UTC)
        • Hmmm. Je to jako tvrdit, ale na en to tak mají. No nic. slovo je nalinkováno, což myslím stačí.--Juan de Vojníkov 7. 2. 2010, 17:31 (UTC)
    • VyřešenoVyřešenoSwift Current Broncos nenalinkujem?
      • Nad tím už jsem přemýšlel, a rozhodl jsem se, že ne, protože šance, že na cs wiki někdo napíše takové heslo, se blíží nule. Jan.Kamenicek 29. 1. 2010, 17:55 (UTC)
        • Mělo by se linkovat to co je třeba a ne způsobem, jestli si někdo myslí, že se něco napíše či nenapíše. Maj to na en a dalších verzí; je o to zájem i u nás: [1].--Juan de Vojníkov 30. 1. 2010, 10:14 (UTC)
          • Myslím, že to nikdo nenapíše, právě proto, že to není třeba. Ano, u některých hráčů je tento juniorský klub uveden, protože tam jako junioři hráli, pouze dvakrát z šesti případů (včetně tohoto hesla) je však uveden s červeným linkem, který bych osobně odstranil, v ostatních linkován není. Juniorské kluby cizích soutěží jsou podle mě za hranicí významnosti, což je zřejmě důvod, proč tu nikdo taková hesla nepíše. Každopádně dle šesti případů, na které jsi upozornil, se zdá, že převažuje názor nelinkovat. Jan.Kamenicek 31. 1. 2010, 23:32 (UTC)
          • To je další subjektivní názor. Všimni si, že se zde píše řada hesel, které nejsou třeba. Např. o vesnicích ve státě Chiapas v Mexiku. Tam bych si také mohl říct, tohle nikdo nenapíše, protože to není třeba.--Juan de Vojníkov 3. 2. 2010, 08:52 (UTC)
    • VyřešenoVyřešenotohle je divný: Brendan Shanahan ránu později popsal jako „tu nejsilnější hlavičku, jakou kdy viděl“. - proč někdo popisuje ránu (do nosu) jako rvačku?
      • Opět nerozumím. Jako rvačku tuto ránu zcela jistě nikdo nepopisuje. Jan.Kamenicek 29. 1. 2010, 17:55 (UTC)
        • kdyby tam bylo: Brendan Shanahan rvačku později popsal jako „tu nejsilnější hlavičku, jakou kdy viděl“. tak mě to nezarazí, ale popisovat "ránu", jako rvačku je divné. Možná, že to je běžný obrat v anglofoním světě ale u nás? Už mi rozumíš?--Juan de Vojníkov 29. 1. 2010, 23:31 (UTC)
          • Možná jsem opravdu nechápavý, ale rozumím ještě méně, než předtím :-) Napřed jsi se ptal, proč někdo popisuje ránu do nosu jako rvačku, tak jsem odpověděl, že tam nic takového není. Teď se zase navrhuješ, aby tam bylo, že "popsal rvačku jako nejsilnější hlavičku, kterou...", což je podle mě nesmysl. Prostě Kostadinov uštědřil Hawgoodovi silný úder hlavou až mu zlomil nos. Shanahan o tom později hovořil a při popisu úderu použil hovorové slovo, kterému česky odpovídá výraz hlavička (dal mu hlavičku = udeřil ho hlavou, nejčastěji někam do obličejové části, pokud ten výraz neznáš, pak viz třeba tyto příklady). A Shanahan řekl, že tento úder byla nejsilnější hlavička, jakou kdy viděl. Jan.Kamenicek 30. 1. 2010, 00:58 (UTC)
        • Omlouvám se! Špatně jsem četl.--Juan de Vojníkov 30. 1. 2010, 10:14 (UTC)
    • VyřešenoVyřešenov oddíle Tresty se mi zdá, že se zbytečně vnáší POV, kdo byly například držitelé těch 9 hlasů?
      • Jak je v hesle již napsáno, schůze se zúčastnil zástupce každého z týmů + prezident IIHF. Poprosil bych o podrobnější vysvětlení námitky, zejména toho, jaké POV jsem vnesl. Jan.Kamenicek 29. 1. 2010, 17:55 (UTC)
        • No a ty týmy právě neznáme. O ty týmy jsem žádal už o několik bodů dřív. No je tam hodnocení toho, co koho popuzovalo a co komu vyhovovalo, ale ani nevíme, jaké všechny země se toho účstnily To je to o co mi jde.--Juan de Vojníkov 29. 1. 2010, 23:31 (UTC)
          • Ty země jsem doplnil.
        • Jo a kde? Vidím jen tuto změnu: [2].--Juan de Vojníkov 30. 1. 2010, 10:14 (UTC)
            • Asi jsem to neuložil. Teď už to tam je, konkrétně v sekci Zápas Kanada-Sovětský svaz. Jan.Kamenicek 31. 1. 2010, 23:32 (UTC)
    • VyřešenoVyřešenoco to znamená glosoval?
      • To znamená, že danou věc někdo velmi stručně okomentoval, že k danému tématu pronesl nějakou glosu. Myslím, že i když je tohle slovo cizího původu, tak je v češtině poměrně dobře zabydlené. Jan.Kamenicek 29. 1. 2010, 17:55 (UTC)
        • a je problém to do závorky vysvětlit, nebo nalinkovat?--Juan de Vojníkov 29. 1. 2010, 23:31 (UTC)
          • Nahradil jsem to jinou formulací. Jan.Kamenicek 30. 1. 2010, 00:58 (UTC)
      • Opět se ptám kde? Ty tady sice tvrdíš, že to či ono si změnil, já ti důvěřuji a teď koukám, že jsi heslo editoval v poslední době jen jednou, resp. dvakrát, ale tyto změny tam nejsou.--Juan de Vojníkov 30. 1. 2010, 10:14 (UTC)
            • Jak už píšu výše, změny jsem zřejmě neuložil, jsem rád, že mi důvěřuješ a zcela jistě se nedomníváš, že jsem tě chtěl podvést. Jan.Kamenicek 31. 1. 2010, 23:32 (UTC)
    • VyřešenoVyřešenoad věta IIHF rovněž zvažovala, že oba týmy budou muset nuceně sestoupit do skupiny B, - k čemu se to vztahuje? k olympiádě nebo mistrovství světa? pokud k mistrovství světa, tak by to mělo být vysvětleno někde dřív
      • Přirozeně, že na mistrovství světa lze sestoupit do nižší skupiny jenom v rámci mistrovství světa. Přesto ale, pro jistotu jsem se to pokusil v hesle vysvětlit. Jan.Kamenicek 29. 1. 2010, 17:55 (UTC)
    • VyřešenoVyřešenodvě špatně napsané/POV věty:
      • Waite nechtěl riskovat, že bude během rvačky vyloučen, čímž by Kanadě zkomplikoval situaci v případě, že by hra pokračovala a druhý brankář Shawn Simpson byl zraněn.
      • Mnoho spoluhráčů nikdy Waitovi a Turgeonovi neodpustilo, že jim v šarvátce, které se účastnili všichni sovětští hráči bez výjimky, nepomohli.
        • Zcela jistě není do dané formulace přidán žádný POV, protože můj názor (ani názor původních autorů hesla) se v tom nijak neodráží, jde o informaci podloženou vyjádřeními hráčů, která byla publikována ve zdrojích, uvedených původními autory hesla (a osobně nemám důvod autorům hesla nedůvěřovat, že to v těch zdrojích opravdu je). Takže spíš bych se zeptal, v čem je to špatně napsané?Jan.Kamenicek 29. 1. 2010, 17:55 (UTC)
          • No píše se tam, že "nechtěl riskovat". Spíš by tam měla být citace toho co řekl. Nechtěl jsem riskovatZDROJ. Takhle můžeme citovat něčí názor, tedy názor toho zdroje a to není dobré. Čili buď Waite řekl: "nechtěl jsem riskovat..."ZDROJ, nebo „Podle redaktora CBS Jana Kameníčka Waite nechtěl riskovat...“ZDROJ.--Juan de Vojníkov 29. 1. 2010, 23:31 (UTC)
            • Chápu. Máš pravdu, že by bylo lepší napsat, kdo to řekl, ale z původního článku, který jsem překládal, to zřejmé není, je tam jen zdroj, ale jestli se v tom zdroji takto vyjádřili samotní hráči, jejich spoluhráči, trenér či ještě někdo jiný, není jasné. Zkusím autory kontaktovat a zeptat se jich, pokud se to nedozvím, budeme se muset rozhodnout, zda to tam s tímto malým nedostatkem necháme, nebo to z hesla odstraníme. Jan.Kamenicek 30. 1. 2010, 00:58 (UTC)
          • Ano, pokud to nezjistíš, tak se může napsat: Podle Washington post....--Juan de Vojníkov 30. 1. 2010, 10:14 (UTC)
        • Pobavil jsem se o tom s autorem na en a upřesnil jsem to, jak to podle mě šlo nejlíp. Jan.Kamenicek 3. 2. 2010, 21:47 (UTC)
      • Díky!--Juan de Vojníkov 7. 2. 2010, 17:31 (UTC)
    • VyřešenoVyřešenodalší dva linky sem: z Lillehammeru, kteří zrovna vyhráli právo hostit Zimní olympijské hry v roce 1994
    • VyřešenoVyřešenoje to trochu nevyvážený, protože jsou řešení hlavně Kanaďani a skoro nic nevíme o Sovětech a i zdrojově, mělo by přeci existovat dost zdrojů jak z Ruska tak Československa
      • Trochu nevyvážené to je, ale je to dáno hlavně nedostatkem zdrojů z druhé strany. I když rusky umím jen velmi málo, přesně z tohoto důvodu jsem něco už dříve pohledat zkusil, ale našel jsem jen jeden seriózní zdroj, který uváděl něco nového o pohledu druhé strany, a to jsem tehdy do hesla doplnil. Důvodem asi bude, že za komunismu se o negativních jevech, zvláště když byly spojené s takovou chloubou jako hokejová reprezentace, radši moc nepsalo. Pokud bych se v budoucnu rozhodl heslo dostat ještě o úroveň výše a nominovat ho na NČ, zkusil bych vyhrabat ještě nějaké články z nějakých starých československých novin (k sovětským se zcela jistě nedostanu). Jan.Kamenicek 29. 1. 2010, 17:55 (UTC)
    • VyřešenoVyřešenokanadsko-americké Národní hokejové ligy je NHL? chtělo by to kdyžtak dopolnit
      • Opět myslím, že to v článku již vysvětleno je. Jan.Kamenicek 29. 1. 2010, 17:55 (UTC)

Zatím velice děkuji za připomínky, i když se musím přiznat, že u některých mám pocit, že se jedná spíše o nedorozumění způsobené nepozorností při čtení :-) Jan.Kamenicek 29. 1. 2010, 17:55 (UTC)

        • Tam kde nereaguji, souhlasím, bod byl vyřešen, nebo pominul. Má i přesto své postoje objasňovat a odpovídat na otázky?--Juan de Vojníkov 29. 1. 2010, 23:31 (UTC)
          • Není třeba, takové body tedy můžeme považovat za uzavřené. Jan.Kamenicek 30. 1. 2010, 00:58 (UTC)
        • Povšiml jsem si, že jsi asi neuložil jednu svojí verzi.--Juan de Vojníkov 30. 1. 2010, 10:14 (UTC)
  • na závěr:
    • VyřešenoVyřešenochce to zkontrolovat linky jestli správně odkazují (ukazuje mi to, že některé odkazují na přesměrování)
      • Tak na tohle vždycky zapomenu. Už jsem spravil, jeden link jsem odstranil, protože to přesměrování stejně vedlo úplně nesmyslně a navíc to není pro pochopení podstatné, ostatní jsem přesměroval. Jan.Kamenicek 7. 2. 2010, 18:21 (UTC)
    • VyřešenoVyřešenožádná literatura nebude? když jsi odhalil tu knížku?
    • VyřešenoVyřešenoten poslední externí odkaz musí být s těmi apostrofy?
      • Takhle, i s těmi apostrofy, se jmenuje ten článek, na který to odkazuje. Jan.Kamenicek 7. 2. 2010, 18:21 (UTC)
    • VyřešenoVyřešenoMonogramista by jistě poradil, že se zatím může zamodřovat, ale já tím nerad lidi trápím:-)
      • Pokud by to někdy šlo do NNČ, tak určitě. I tak ale mám nějaká hesla v plánu na nejbližší dobu. Jan.Kamenicek 7. 2. 2010, 18:21 (UTC)

--Juan de Vojníkov 29. 1. 2010, 11:10 (UTC)

Jo, já myslím, že ten článek je dobrej. A kdyby se sehnalo pár dobovejch fotografií, tak by mohl snad i kandidovat na Nejlepší.--Juan de Vojníkov 7. 2. 2010, 17:39 (UTC)

Moc díky. Jinak, s těma fotkama to nevidím reálně, jak jsme už diskutovali nahoře. Já spíš vidím rezervy v té vyváženosti, jak jsi už taky poznamenal. Takže pokud se to někdy rozhodnu posunout dál, tak zapracuju spíš tímto směrem. Jan.Kamenicek 7. 2. 2010, 18:21 (UTC)

Fajn. Já na fotky a nic jiného teď asi nebudu mít náladu:-(--Juan de Vojníkov 7. 2. 2010, 19:10 (UTC)

Připomínka[editovat zdroj]

Nechci do článku zasahovat tak jen drobná připomínka zde. V úvodu se píše že Několik ze zúčastněných hráčů později pokračovalo v kariéře v NHL. Z kanadských hráčů později hrálo NHL 19 hráčů z 20. Což je uvedeno i další části článku. Takže několik jich nebylo... --Jowe 15. 2. 2010, 12:15 (UTC)

Upřesnil jsem. Jan.Kamenicek 15. 2. 2010, 13:02 (UTC)