Diskuse:Hodgkinův lymfom

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Tato informace nestačí[editovat zdroj]

Nejsem lékař ani přírodní vědec atp. Chtěl jsem se něco dozvědět o této důležité chorobě. Že na to někdo ze známých lidí zemřel, není vůbec relevantní. Takhle musím jít na en:wiki nebo de:wiki. Což nejsou na cz:wiki činní odborní lékaři? Celkově je medicína tady velmi chabá ve srovnání s velkými národními wikipediemi. Dám tenhle námět asi Pod lípu. --Zbrnajsem (diskuse) 2. 12. 2012, 11:04 (UTC)

Jsem mj. i lékař (neurolog) a času mám méně než málo. Navíc nemám chuť se pouštět do rozsáhlejších editací, dokud se nevyřeší zdrojování - nemám nejmenší chuť tvořit článek, do kterého pak nějaký zasloužilý hujer vlepí řadu nesmyslů a zažitých polopravd zdrojovaných e-shopy a poloblogy...--Aronnax (diskuse) 2. 12. 2012, 11:19 (UTC)
Dobře, alespoň jste si tohoto problému všimnul. Práce zde je dobrovolná, to já také tak vidím. A sám to nemohu přehánět a nikoho nepopichuji pomocí symbolů jako "Editujte s odvahou". Na en:wiki tuším to právě s tím zdrojováním u medicíny nepřehánějí, ale pracuje tam vždy pár lidí, kteří tu věc berou vážně. Kdybyste někdy něco napsal a měl obavu z nesmyslných doplňků nebo revertů, tak dejte vědět mně nebo Vám známým správcům, aby to někdo průběžně hlídal. Každý pokrok by byl dobrý. --Zbrnajsem (diskuse) 3. 12. 2012, 11:11 (UTC)