Diskuse:Fond solidarity

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Tak tady mám taky připomínku. Fond solidarity se jmenuje kde co, například evropský fond, ze kterého jsme čerpali peníze na opravy po povodních. Hm, tak to je naprosto typické. Normální wikipedista si k tématu zjistí co nejvíc informací a pokud možno všechny významy a teprve pak píše. Pan Hedvíček vysype z hlavy, co ho zrovna napadne, a: "dělejte si s tím milé děti co chcete, já pak budu nadávat po celém internetu, i kdybyste to heslo náhodou opravili správně ..." Mě tohle vážně neba, jdu dělat něco jiného, čas běží a já toho musím ještě spoustu dneska stihnout. --Karakal 08:14, 17. 2. 2006 (UTC)

Připojuji se k námitce Karakal. Ačkoli je opravdu dost pravděpodobné, že z onoho fondu solidarity byly poskytovány prostředky Jásiru Arafatovi a oněm dalším dvěma "padouchům", přesto by to chtělo doložit, že právě oni tři patřili mezi ty, kteří byli financováni z těchto prostředků. Wikipedista Rosta už několikrát prokázal, že pravidlo nezaujatého pohledu neumí nebo není ochoten respektovat. Jelikož by nebylo dobré, aby na české Wikipedii byly nepravdivé články, jako se stalo na polské Wikipedii v případě článku Henryk Batuta, dávám šablonu {{Přesnost}}. Z polského případu bychom se měli zavčas poučit. --Luděk 09:53, 17. 2. 2006 (UTC)
Pokud vam dvema opravdu zalezi na tom, aby na Wikipedii nebyly nepravdive clanky, tak se postarejte o to, aby v hesle o me osobe na zdejsi Wikipedii nebyly zadne lzi. Ale na tohle zase najednou neslysite, ze? Rosta 13:50, 17. 2. 2006 (UTC)
Co je a není spam neurčuje odesílatel, ale příjemce. --MartinKozak 10:54, 19. 2. 2006 (UTC)
Hmm, a co takhle článek přesunout do hesla Fond solidarity (československo) nebo tak nějak podobně? --MartinKozak 10:54, 19. 2. 2006 (UTC)

Nolanus - vyjadri se jasne co ti pripada nepresne, at se to muze opravit, jinak se dopoustis vandalismu. Rosta 00:50, 19. 2. 2006 (UTC)