Diskuse:Fernet Stock

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele OJJ v tématu „Reklama

Fotografie[editovat zdroj]

upozorňuji na neaktuálnost průvodní fotografie - už se používá nová etiketa i láhev

http://www.goodmood.cz/8-fernet-stock/

89.103.36.128 13. 7. 2010, 14:56 (UTC)

Nezaujatost[editovat zdroj]

Toto je reklamní stránka? Je nutné celý článek přepracovat a nebo revertovat posledních pár editací o což už se někdo pokoušel, ale vypadá to na náběh revertovací války, tak nerevertuji a jen vkládám šablony.--Saldenio 5. 11. 2010, 16:21 (UTC)

Fernet Stock[editovat zdroj]

Dobry den, nechapu, proc je zpochybnovan vizual Fernetu Stock - toto je naopak nejnovejsi design lahve. Muzete se o tom presvedcit na strankach stock.cz, nebo koneckoncu i v obchodech.

Co se tyka pripominek k vlastnimu textu - mozna jsem ho napsal az moc kvetnate. Privitam pripadne navrhy na upravy. Dekuji

Ano jde opravdu o text. Na obrázku nic špatného není. Vypadá to opravdu jako reklama. Chce to osekat. Článek má obsahovat fakta a spíše objektivní nezaujatý popis. Když si čtu tento článek tak mi připadá, že jste propagátorem Fernetu. Měl bych si ze článku udělat obrázek o tom co je to Fernet jakou má historii, z čeho se vyrábí, ale že byl skvěle přijat není objektivní. Myslím si, že vaše poznámka o tom, že jste to napsal příliš květnatě sedí. Více je zde: Wikipedie:Nezaujatý úhel pohledu.--Saldenio 5. 11. 2010, 16:40 (UTC)

Reklama[editovat zdroj]

@Kacir: Tu reklamu na Fernet jsem nakonec přecejen odmazal, je to vesměs neencyklopedické. Chce to pojmout lépe. Jinak [1] nás hezky vykradli. :) OJJ, Diskuse 5. 4. 2022, 10:56 (CEST)Odpovědět