Diskuse:Ferdinand Zvonimir Habsburg-Lothringen

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

to Poko: dobrý den, pane kolego, mohu se zeptat, proč jste zrušil šablony u arcivévodů? Děkuji, --Vit001 4. 3. 2011, 08:01 (UTC)

Dobrý den. Pokud bych snad čirou náhodou skutečně zrušil šablony u nějakého arcivévody, tak se omlouvám - mé úsilí směřovalo k jejich zrušení pouze u těch osob, které na tento titul nárok nemají s ohledem na Habsburgergesetz (a u nich je samozřejmě budu rušit i nadále). S pozdravem --Poko 4. 3. 2011, 09:06 (UTC)

Úpravy článku[editovat zdroj]

Dodala jsem několik odkazů, které v článku zcela chyběly. Navrhuji aby byl článek a stejně tak všechny články a zmínky o jménéch současných členů habsbursko-lotrinské rodiny pojmenován podle občanského jména dotyčného tj. podle jména pod kterým vystupuje. Karel Habsbursko-Lotrinský natož Eleanora Rakouská jsou v kontextu 21. století nesmysl. Skutečnosti odpovídají jména Karel (respektive Karl) Habsburg-Lothringen, Ferdinand Zvonimir Habsburg-Lothringen, nebo Eleanora Habsburg-Lothringen. --Verosusa 11. 7. 2011, 08:05 (UTC)

Ztotožňuji se s tímto návrhem pro tento článek i obecně. Zejména je používání počeštěných křestních jmen bez spolehlivých zdrojů nesmyslné (a podle mne navíc alespoň vůči žijícím osobám nezdvořilé).--RPekař 15. 7. 2011, 21:08 (UTC)
Souhlasím, české verze by měly být jen přesměrování.--Ioannes Pragensis 19. 7. 2011, 14:54 (UTC)