Diskuse:Fakulta multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
V článku je použit materiál (https://cs.wikipedia.org/w/index.php?oldid=11900765) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL a CC BY-SA 3.0. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2014100610003977.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Znaky sebepropagace a reklamy[editovat zdroj]

Snažím se jako začátečník (a přiznám se, současně člověk s touto fakultou spjatý od jejího počátku) o pokud možno nestranný text, protože si myslím, že si tato škola své místo zde zaslouží (jako ostatně jiné fakulty UTB ve Zlíně, jejichž stránky by také mohly být iznačeny jako sebepropagující). Ale stále asi nechápu, co dělám špatně. --Pavel Krutil (diskuse) 7. 10. 2014, 20:31 (UTC)

Dobrý den, neprocházel jsem systematicky všechny články o fakultách UTB, článek jsem zahlédl v posledních změnách. Děkuji za úpravu článku, jiný kolega už stihl také odstranit šablonu {{Reklama}}. S pozdravem --Mario7 (diskuse) 8. 10. 2014, 14:40 (UTC)