Diskuse:Dopady evropské migrační krize ve Švédsku

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Martin2035

Zde uvádím nejhorší místa. Nechci je smazat rovnou protože to je dost textu, takže to dávám k vyjádření. Pokud se nerozběhne debata, po měsíci smažu tak jak navrhuji.

  1. Vyhodit odstavec Zejména v první polovině roku Důvod: několik konkrétních kriminálních případů majících společného pouze to, že o nich psal tisk, je ukázkový příklad tzv. nereprezentativního vzorku, z něhož usuzovat na celek je asi stejně nesmyslné, jako usuzovat z hollywoodských filmů na to, co všechno se natáčí v USA, protože se o nich taky nejvíc píše. Článek o dopadech migrace ve Švédsku musí o této záležitosti podávat celkový obraz, zde je třeba sáhnout do nějakých oficiálních statistik.
  2. Vyhodit větu Kromě vražd Důvod: rozmáhání se čehosi není encyklopedická informace, ale vymývání mozků. V encyklopedii musí být uvedena konkrétní čísla nebo nic. Od toho je čtenář, aby posoudil, jestli je to moc nebo málo.
  3. Vyhodit větu Množí se také útoky Důvod: pro jakési "množení útoků" platí totéž co pro bod 2.
  4. Vyhodit větu Vysoký počet imigrantů Důvod: pro nespecifikovaný "růst obliby" platí totéž, co pro bod 2, následováno konkrétním příkladem, pro který platí totéž, co pro bod 1
  5. Vyhodit odstavec Švédská policie začala Důvod: nemůže být hovořeno o jakési "velké kriminalitě", ze stejného důvodu jako v bodě 1. Dále u žádného z uvedených čísel není vysvětleno co přesně znamená ani kde se vzalo.

Kubiik (diskuse) 4. 7. 2018, 22:01 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, souhlasím s Vámi. Vaše argumenty jsou správné, Wikipedie by měla být neutrální a přesná. Článek tak můžete upravit. :-) @Kubiik: Martin2035 (diskuse) 8. 7. 2018, 19:44 (CEST)Odpovědět