Diskuse:Dokeská pahorkatina

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nedokončené[editovat zdroj]

Vytvořil jsem tento pahýl kvůli zamodrání v mnoha jiných heslech. Ale nemám dost zdrojů na dokončení. Až to seženu, vytvořím i vnitřní odkazy a doplním fotky. Existují i geo-infoboxy vyšších celků, upravit na podcelky je neumím. Takže kdo ví a chce, upravujte. Hodil by se geolog.--Zákupák 23. 11. 2010, 16:52 (UTC)

Zdravím. Budete-li ještě někdy potřebovat infobox reliéf, tak je použitelný pro jakoukoliv geomorfologickou jednotku. Jinak máme tam trochu nesoulad. Infobox jsem vyplňoval podle geomorfologického členění platného od roku 2006 (vyd. Kartografií Praha) a tam je navíc uvedena jako okrsek Úšťěcká pahorkatina. Vy máte v textu uvedenou Hradčanskou pahorkatinu, která je ale v mých materiálech uvedena jako podokrsek Provodínské pahorkatiny. Asi by bylo dobré mít to podle toho nejnovějšího. Do Vašeho textu jsem nezasahoval, než to porovnáme.--Railfort 23. 11. 2010, 19:39 (UTC)
Čerpal jsem vlastně z průvodců, tedy ne odborné literatury. Snad ten externí odkaz má úroveň, ale je jen jeden. Změňte to, pokud jste si jist, určitě to revertovat nebudu. A díky--Zákupák 23. 11. 2010, 20:02 (UTC)
Dobře. Mám zkušenost, že se členění s postupem doby mění, dokonce, i když je publikují stejní lidé. Řešili jsme podobné nesoulady i v Krkonoších. Zde autor průvodce nemusel kecat, jen použil starší materiál. Až vyleze něco novějšího, zase tam mohou být změny.--Railfort 23. 11. 2010, 20:07 (UTC)

Fotogalerie[editovat zdroj]

Nenašel jsem na Commons fotky všech nejvyšších kopců, až budou, je vhodné jimi nahradit fotky nižších kopců.--Zákupák (diskuse) 29. 9. 2012, 03:09 (UTC)