Diskuse:Důl Centrum

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele Petr Kinšt v tématu „Poslední/předposlední

Poslední/předposlední[editovat zdroj]

To je těžké, s IP adresami se špatně diskutuje, takže sem kopíruji to, co už jsem jednou psal: Upozorňuji, že Wikipedii píšeme podle zdrojů. Média i vlastník dolu 1 jej označuje za poslední , takže na tom asi něco bude. To, že hlubinná těžba pokračovala v Lomu ČSA, je v článcích o Dole Centrum i Lomu ČSA uvedeno. Klidně článek upravte tak, že to byl předposlední důl, ale dodejte k tomu zdroje a vyřešte nějak (ne prostým odmazáním) rozpor se zdroji, které tvrdí něco jiného. A především: nevkládejte obsah, který není doložen ověřitelnými zdroji, a to i v případě, že problematice rozumíte, protože vlastní výzkum je na Wikipedii zakázaný. Výkřiky o anonymitě a cenzuře prosím pište někam jinam. Jsou naprosto nevhodné, a nemají tu co dělat.

Podobně nevhodné je vyhrožování odebíráním funkcí, z nichž některé ani nemám. Místo nich by bylo lepší doložit svá tvrzení věrohodnými zdroji. K provedeným změnám: Vyhláška jako reference nic z obsahu článku nedokládá a samotná zmínka je v těle článku zbytečná. Nehledě na to, textem vyhlášky nelze dokládat, že podle této vyhlášky proběhla nějaká činnost.

Tohle „Obě jámy dolu Centrum měl zájem provozovat jako čerpací jámy, pro turistický provoz a školící zařízení státní podnik PKÚ (Palivový kombinát Ústí). Likvidací šachet C1 a C2 dolu Centrum zpevněným zásypem přišlo Mostecko i celé Česko o potenciálně mimořádnou technickou zajímavost, využitelnou ekonomicky, ekologicky (čerpání důlních vod) i turisticky.“ není uvedené v žádném zdroji, takže předpokládám, že jde o vlastní výzkum. --Petr Kinšt (diskuse) 28. 4. 2020, 18:34 (CEST)Odpovědět