Diskuse:Classic Praha

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Harold v tématu „Prosba ke správci

Nejsem si jist, jestli má toto rádio dostatečný význam pro lidstvo, aby mělo své encyklopedické heslo. Každá stanice, která kdy vysílala nebo vysílá, tu jistě nebude. Ale hlavně — nevidím v článku nic, co by čtenáře vzdělávalo. Zdá se mi, že je to spíš jen reklama.
-- Egg 16:38, 26. 12. 2004 (UTC)

Reklama to není, dal jsem to tam já a nic za to od Rheinischu nemam. Moje představa byla zadat tam taky postupně více stanic, proč by tam nemohlo být všechno, náhodou to není od věci aby lidé věděli, komu patří která stanice. Dá se tam vždycky dát odkaz na internetové vysílání. --Jvano 17:27, 26. 12. 2004 (UTC)

No mně to připadá (subjektivně) na článek trošku málo. Ale bránit nikomu samozřejmě nebudu, jsou to do wikipedie informace navíc. A bude-li více takových článků o jednotivých stanicích, není to samozřejmě reklama. Všecho v dobrém. :-)
-- Egg 17:41, 26. 12. 2004 (UTC)

Prosba ke správci[editovat zdroj]

Dobrý den, rád bych kompletně zaktualizoval heslo Radio Classic, nicméně nedokážu editovat samotný název topicu a nepřijde mi vhodné dublovat identická témata. Mohu prosím požádat o změnu hesla "Radio Classic" na "Classic Praha"? Předem děkuji! RELPR (diskuse) 2. 8. 2016, 14:29 (CEST)Odpovědět

Přesunuto. Pro přejmenovávání článků viz WP:Přejmenování. --Harold (diskuse) 29. 3. 2017, 14:08 (CEST)Odpovědět