Diskuse:Biggles v Austrálii

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele JAn Dudík

ad Významnost: 2NNVZ nenalezeny, touhle knihou série se nikdo krom obchodů na internetu nezabývá, maximálně sem tam blog. Asi to bude takto podobné i pro ostatní knihy série, takže se otevírá možnost, jestli je všechny nezdrcnout zpátky do Seznam knih o Bigglesovi, protože na dostatek NNVZ na samostatné články to obecně nevypadá. Ještě by ale vlastně mohly být nějaké knihy s rozbory, ne? --8. 6. 2019, 23:27 (CEST), Utar (diskuse)

@Utar: Tak minimálně biggles.info je poměrně obsáhlý web, obsahující hodně informací o Bigglesovi, Johnsovi i souvisejících věcech. Jeho jedinou nectností je, že autor Roger Harris uvádí informace pouze na svých stránkách a nevydal je knižně (a že by to byla obsáhlá monografie), takže je trochu na hraně, zda jde o fanouškovský web nebo o odborný web (a umožnil, i když zatím neoficiálně (nešlo to přes OTRS) přebírání obsahu pro potřeby Wikipedie).
Druhým problémem je rozsáhlost oboru. O Bigglesovi je 98 knih, a už v aktuální podobě mi seznam přijde tak akorát dlouhý. Doplňovat ke každé knize ještě alespoň stručný děj, přehled letadel a lokalit, to už je na jeden seznam moc.
Za třetí další obvyklý problém - obdobných stránek (v tomto případě o jednotlivých bigglesovkách) je X (23), a zpochybní se jedna z nich. Ale ano, potřebuje úpravy a jiné jsou na tom o něco lépe. JAn (diskuse) 21. 6. 2019, 22:16 (CEST)Odpovědět