Diskuse:Alena Šeredová

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Modelky a horečky mne nechávají vcelku lhostejným, ale mám potřebu trochu protestovat proti těm winamp skinům či čemu. Já jsem docela příznivec externích odkazů, ale nezdá se mi, že když někdo udělá nějaké skiny či dejme tomu samolepky s Šeredovou či třebas s Pendolinem (ať vezmu příklad z oblasti, která je mi bližší), tak že bychom na to měli mít ve wikipedii odkaz. Cílem externích odkazů by snad nemělo být shromáždit všechny odkazy k danému tématu, ale ty, které mohou nějak přispět ke znalostem o tomto tématu, což tedy skiny IMO nejsou.

Nechci to rovnou mazat, i když k tomu mám sto chutí, tak o tom zahajuji krátkou diskusi. --Radouch 14:59, 17. 11. 2005 (UTC)


Vítám každou diskusi. Tedy i takovou, která se mi moc nelíbí. Nicméně Wikipedista Radouch narazil na obecně velmi zajímavé téma - Které externí odkazy ve Wikipedii mají právo na existenci...a které ne ??
Přitom, osobně, nepochybuji...že kdybych důsledně zkoumal čistou "životaschopnost", "věcnost" a "provázanost s tématem" každého externího odkazu u každého článku na české Wikipédii...tak bych nejméně 30 procent z nich musel okamžitě vymazat.
Proto bych i já rád znal názor mnoha dalších Wikipedistů před tím....než dojde k nějakému mazání v tomto či jiném článku...--Michal.Pohorelsky 16:31, 17. 11. 2005 (UTC)
Externí odkazy by měly čtenáře dovést někam, kde se mu dostane dalších užitečných informací k tématu článku. Odkazy, které jsou jen reklamou na výrobek s tématikou související jen vzdáleně (hrníčky s portrétem hokejisty, u článku o hokejistovi, ať nejsme jen u těch modelek) sem nepatří a jsou považovány za nepovolenou reklamu. Ty skiny, jsme vám tu mazali už několikrát, pokud si pamatuju. --Karakal 16:48, 17. 11. 2005 (UTC)
Skiny s Alenou Šeredovou mohou být hezké a určitě by se k nim zájemci měli dostat. Otázka však je, jestli by odkaz na ně hledali zrovna v encyklopedii. A Wikipedie je encyklopedie. Tedy odkazy na fanouškovské stránky o Aleně Šeredové sem rozhodně patří a tam už zájemci jistě najdou skiny do winampu, po kterých touží. Jinak právo na existenci zde na Wikipedii nemají žádné externí odkazy, ale některé si to svým obsahem zaslouží. --Luděk 16:50, 17. 11. 2005 (UTC)
"Skiny s Alenou Šeredovou mohou být hezké a určitě by se k nim zájemci měli dostat."...No děkuji. ALE protože došlo k výmazu mého externího odkazu, tak tu už nikdo žádné skiny neuvidí. Všechny její nové skiny budou dostupné VÝHRADNĚ na mojí stránce a nikde jinde. Na fanouškovské stránky o Aleně Šeredové, která Vám nevadí, nic nového z mé dílny neuvidíte ! --Michal.Pohorelsky 17:14, 17. 11. 2005 (UTC)
Ten mazaný externí odkaz obsahuje jen pár skinů, ale žádné informace. Encyklopedie má informovat. Výše uvedený příklad s hrníčky s Jágrem je obdobný. Odkazy na stránky, které neinformují, ale jen nabízejí upomínkové předměty k objektu článku sem podle mého názoru nepatří. --Postrach 21:14, 17. 11. 2005 (UTC)
ALE, ALE pane kolego...vážně si myslíte, že jsem ty stránky dělal jen kvůli 7 starým skinům ????
Samozřejmě, že NE ! Samozřejmě, že tam budu postupně přidávat i nové informace...,ale zřejmě už nebudu mít náladu sem opakovaně vložit stejný externí odkaz...--Michal.Pohorelsky 23:59, 17. 11. 2005 (UTC)
V okamžiku, kdy na stránkách budou informace, které rozšiřují sdělení z článku, sem ten odkaz patří. Dokud tam žádné nejsou, odkaz sem nepatří. Tato politika byla použita i u mnoha jiných stránek, nevidím důvod, proč by tyto měly být výjimkou. Nezkoumám, co na těch stránkách možná někdy bude, ale co na nich je teď. --Postrach 00:19, 18. 11. 2005 (UTC)
Podle mého názoru je celkem jasné kritérium: odkazy musí přinést čtenáři další podstatné informace k předmětu článku. Pokud je více odkazů, které se informačně překrývají, pak je dobré tam dát ty informačně nejhodnotnější. Zde podle mého názoru stránka s winamp skiny žádné inforamce navíc oproti wikipedii a ostatním odkazům nepřinášejí. --Postrach 16:56, 17. 11. 2005 (UTC)

Oficiální italské stránky o filmu "Christmas in Love" jsou zrušeny, takže jsem vložil odkaz z filmové databáze...pokud najdete lepší stránku, tak jí sem prosím dejte. --Michal.Pohorelsky 15:46, 26. 11. 2005 (UTC)


Diskuze o skinech mi prisla usmevna, nicmene p. pohorelsky ma absolutni pravdu v tom, ze rada odkazu za clanky je dost nekvalitnich, informace na nich casto zavadejici nebo matouci, /napr. v clanku ropa je odkaz jehoz autor presne vi, ze za 100 let nas bude na zemi desetina a budeme znova v dobe kamenne/ stejne tak vetsinou nepovazuju za dobry zdroj nevionove clanky /dokonce ani ty z britsky listu ne! :)/. doposud mi bylo lito je mazat, resp. bylo mi lito lidi, kteri je tam dali a kterym by to bylo lito, nicmene chapu vysledek teto diskuze jako opravneni pristoupit k nemilosrdnemu vyhlazovani.

--Nolanus 16:15, 26. 11. 2005 (UTC)


Taťána Kuchařová[editovat zdroj]

Nemám absolutně nic proti nejkrásnější ženě světa, ALE věta: "Tento úspěch překonala až 30. září 2006 Taťána Kuchařová, která v 56. ročníku soutěže Miss World zvítězila.", sem v žádném případě nepatří !! Tohle se prostě nedělá...nikomu !! --Michal.Pohorelsky 22:28, 7. 10. 2006 (UTC)

David Lee Buffon[editovat zdroj]

she just had the second son, David Lee, a boy, with her boyfriend, Gigi Buffon...93.33.10.21 1. 11. 2009, 20:06 (UTC)