Diskuse:Adam Mickiewicz

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Řekla bych, že tato stránka podává informace velice chabé a málo informativní... Nic moc ,na to jaký to byl úžasný člověk. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 195.113.110.130 (diskuse)

Nikdy se neptejte: "Proč jsou v tom článku chyby?" Jsou tam proto, že jste je VY neopravili! Wikipedie:Editujte s odvahou -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Li-sung (diskusepříspěvky)
Také soudím, že je to chabé. Sám s tím nic neudělám, není to můj obor. Co svedu, je vložit šablonu Pahýl. --Uacs451 (diskuse) 27. 3. 2013, 12:32 (UTC)

toto prohlášení - Nie no, czesi to jednak mają śmieszny język :D - patrně od autora článku je třeba zachovat, perfektně zjevuje povahu toho co je wikipedia. tedy to že je dělána živými lidmi a pro radost z toho že jsou prospěšní, nikoliv pro zisk, jenž nakonec vždy upřednosťuje zájem producenta. je třeba to zachovat jako dokument o vřelosti wikipedistů, jejich internacionalitě. smazání neškodného, zábavného a estetického je vždy krokem od člověka ke stroji. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 195.150.224.245 (diskuse)