Přeskočit na obsah

Diskuse:Židák

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přesun na Wikislovník[editovat zdroj]

Na Wikislovník se to může dát taky, pokud to tam někdo vhodně zapracuje. Ale tento rozcestník (byť má poněkud neortodoxní formát) jsem vytvořil pro Wikipedii, aby spojoval různé významy tohoto slova s články, které se ho týkají. Časem může dojít k jeho rozšíření, např. o konkrétní nositele tohoto příjmení. --Daniel Pospíšil (diskuse) 20. 9. 2013, 06:08 (UTC)

Na Wikipedii jsou rozcestníky stránky s odkazy sloužící k rozlišení mnoha článků o pojmech z různých oborů, které mají stejný název. Neexistuje však článek s názvem Židák či podobným. Proto tato stránka není rozcestník. --Jowe (diskuse) 20. 9. 2013, 06:26 (UTC)
Tato stránka možná není klasickým rozcestníkem, ale má jeho povahu danou mnhohoznačností pojmu. Pro první dva významu sice články s tímto pojmem v názvu pravděpodobně nevzniknou, u dalších významů to ale vyloučeno není. Tento článek se asi sotva kdy stane plnohodnotným (z wikipedistickéhoo hlediska), otázka spíš je, čemu nebo komu tu může v současné podobě vadit. --Daniel Pospíšil (diskuse) 20. 9. 2013, 16:31 (UTC)