Diskuse:Železniční trať Plzeň – Železná Ruda-Alžbětín

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele Martin Vrut

Přidal jsem základní infobox, ale trochu neplánovaně mi to rozhodilo obrázky. Budu se ještě snažit to opravit. V infoboxu by to chtělo ještě přesnější kilometráž, tahle je jenom orientační. Kollemar 22. 10. 2010, 23:18 (UTC)


Ahoj Wikipedisté! Přepsal jsem ten článek, aby se dal číst, doplnil některé nové i dříve známé, leč jen neuvedené informace, aktualizoval, vytunil. Jen mi není jasné, co udělat s tím "Popisem trati". Zdá se mi, že moc neodpovídá formátu Wikipedie, a jsem něco ani vzdáleně podobného v článcích o jiných tratích nikdy neviděl. Nechal jsem to proto býti, a táži se Vás, tajemných bytostí z Wikipedie – smažeme to, pokusíme se o formalizaci, nebo to necháme býti? --90.181.10.91 6. 8. 2019, 10:59 (CEST)Odpovědět

Zdravím,
popis trati najdete např. i v článcích Železniční trať Praha – Plzeň, či Železniční trať Praha – Lužná u Rakovníka – Chomutov/Rakovník, o dalších nevím, ale myslím, že jich bude více. Co se vhodnosti týče, mně ona sekce v nejmenším nevadí, byť se tak trochu reliktem dob minulých bez průběhu trati v infoboxu býti zdá. Vyjádří-li se ještě někdo, můžeme to změnit, ale já bych ji tam prostě ponechal.
S pozdravem

--Martin Vrut (diskuse) 3. 11. 2019, 16:09 (CET)Odpovědět