Diskuse:Štít (Klamoš)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Omlouvám se. Havrda

Nemusíte se omlouvat proto to bylo jen 10 minut, aby jste měl čas na přečtení své diskuse. Nejvíce Vám v úpravách pomohou stránky nápovědy, zejména WP:Vzhled a styl. Kdyžtak Vám s tím pomůžu (a na to právě je třeba neukládat často).--Horst 18:23, 12. 11. 2007 (UTC)

Díky. Havrda

Chtěl bych zde vytvořit tabulku o popisu obce, stejnou jaká je na stránkách obce Lesné, nahoře vpravo, ale nějak to nezvládám. Díky za pomoc. Havrda

Stačí zkopírovat tzv infobox z jiné vsi - třeba té stránky kde ho vidíte, hlavně celý a pak jen vyměnit všechna data tak jak je má Štít. Udělal bych to, ale já zas nevím ta data, PSČ, starostu atp, to zas vy určitě víte i z hlavy tak to budete mít rychleji, když vždycky dáte ukázat náhled ukáže Vám to jestli máte údaj vepsaný správně, když ne vždycky to bez uložení můžete opravit, no a příště už to budete umět jako nic.--Horst 20:34, 12. 11. 2007 (UTC)

Díky, nejsem nejmladší, ale snažím se. Havrda

možná to chtělo jinou šablonu, ale kdo se v tom množství má vyznat? Článek je pěkný, chce trochu poupravit, prolinkovat... dále by stálo za to vyčlenit ososbnosti do samostatných článků Jak doufám, jistě dokážeme společně toto uspokojivě vyřešit. JAn 06:48, 13. 11. 2007 (UTC)

Také by to chtělo nějaký úvodní odstavec (2-3 věty, shrnující článek). --Postrach 07:42, 13. 11. 2007 (UTC)