Diskuse:Český strakatý skot

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Teď koukám na ty interwiki a já bych je odstranil. Jsou to přesuny na "Strakatý skot". Sice i v jiných zemích se tento skot vyskytuje, ale protože všude jsou poněkud jiné chovné cíle a vnější podmínky, tak bych řekl, že jsou to jinná zvířata. Takže můžem na české wiki vytvořit články:Německý strakatý skot, Maďarský strakatý skot... a bude o čem psát. Nebo to zahrnout do tohoto článku jako odstavce, což by bylo asi lepší.--Juan de Vojníkov 14:20, 17. 9. 2006 (UTC)

OK, já sem ty interwiki přidával v době, kdy heslo dělalo dojem, jako by strakatý skot byl světovej českej vynález. Rozhodně je lepší nedávat žádné interwiki než špatné. Případně je možné odkazyna ostatní Wikipedie dát prostě do externích odkazů. --Nolanus 15:02, 17. 9. 2006 (UTC)
Doufám, že se toto řešení bude líbit. --Nolanus 15:34, 17. 9. 2006 (UTC)

Podstatně jsem to okleštil, protože v českém chápání, není simenál to samý co český strakatý skot. Pro vysvětlenou: němci odkazují na anglicky psaný strakatý skot proto, že mají v článku i docela velkou partii o simentálovi.--Juan de Vojníkov 15:49, 17. 9. 2006 (UTC)

Featured picture of a Fleckvieh cow from Switzerland available on Commons[editovat zdroj]

Fleckvieh cow from the Swiss alps. Featured picture on Commons

I would like to inform you that this image of a Fleckvieh cow has recently been promoted as featured picture on Commons in case you find interest in adding it to this article. Happy editing, --Slaunger 18. 8. 2009, 19:37 (UTC)