Demet Özdemir

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Demet Özdemirová
Narození26. února 1992 (32 let)
İzmit
ChoťOğuzhan Koç (2022–2023)
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Demet Özdemir (* 26. února 1992 İzmit) je turecká herečka. Hraje v několika seriálech a jejím největším úspěchem je telenovela Zasněná láska (Erkenci kus), která byla natočena v letech 2018–2019, v níž ztvárňuje dívku Sanem a v níž je jejím partnerem Can Yaman (Can Divit).

Životopis[editovat | editovat zdroj]

Demet Özdemir se narodila 26. února 1992 v İzmit, v provincie Kocaeli (Turecko)[1][2] matce Ayşen Şener a otci Sinanovi Özdemirovi.[3][4] Je nejmladší ze tří dětí: má bratra jménem Volkan Özdemir a sestru jménem Derya Özdemir.[5][6] Její babička patřila k turecké menšině z Bulharska[7][8] a se svým bratrem se přistěhovala do Německa.[9][10] V sedmi letech se po rozvodu rodičů přestěhovala s matkou[11][12], bratrem a sestrou do Istanbulu.[13][14] Özdemir v jednom rozhovoru řekla o svém vztahu s otcem: "Léta jsme se neviděli, ale nedávno jsme se usmířili. Nikdy jsem si ale nemyslela, že by nás nenáviděl nebo neměl rád. Je jen velmi tvrdohlavý."[15].

Reference[editovat | editovat zdroj]

  1. Chi è Demet Ozdemir: Età, Fidanzato Cantante, Instagram Attrice Sanem [online]. Dostupné online. 
  2. Demet Özdemir. listal.com [online]. Dostupné online. 
  3. Demet Özdemir Biography, Wikipedia, Age, Kimdir, Marriage, Boyfriend, Height, Net Worth [online]. Dostupné v archivu pořízeném dne 2023-04-01. 
  4. Demet Özdemir Height, Age, Boyfriend, Husband, Family, Biography & More » StarsUnfolded. starsunfolded.com [online]. Dostupné online. 
  5. Avete mai visto la sorella Demet Ozdemir? Si chiama Derya ed è uno schianto. Velvet Gossip [online]. Dostupné online. 
  6. VIRALI, Video. Demet Özdemir è la nota attrice di Daydreamer. Avete mai visto la sorella e il fratello dell'attrice? Eccoli insieme.. Virali.Video [online]. Dostupné online. 
  7. ZK, Tarafından Zk. Erkenci Kuş dizisinin Sanem'i Demet Özdemir'in azmine şapka çıkarmak lazım! [online]. Dostupné online. (turecky) 
  8. Assimilation by force – DW – 12/24/2014. dw.com [online]. Dostupné online. 
  9. Şöhret ailemizi dağıttı - Magazin Haberleri. hurriyet.com.tr [online]. Dostupné online. 
  10. Hangi ünlü nereli? (Ünlü isimlerin memleketleri). www.ntv.com.tr [online]. Dostupné online. 
  11. Demet Özdemir kimdir?. Milliyet [online]. Dostupné online. 
  12. Demet Özdemir. BodySize.org [online]. Dostupné online. 
  13. ANGELIS, Marilena De. Chi è Demet Ozdemir, vita privata e carriera: tutto sulla nota attrice di "DayDreamer". UrbanPost [online]. Dostupné online. 
  14. Demet Özdemir kimdir annesi ve ablasıyla acı dolu hayatı babasının önünde.... elmaelma.com [online]. Dostupné online. 

Externí odkazy[editovat | editovat zdroj]